Pariuri Sportive Bielefeld vs Leverkusen – 24.09.2013

Bilet realizat de bonus in 23 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Bielefeld vs Leverkusen (24.09.2013) – ora 21:30
Introducere
Un meci interesant din DFB Pokal, sau Cupa Germaniei, va avea loc marti seara de la ora 21:30 pe terenul lui Bielefeld, una dintre cele mai bune echipe din Bundesliga 2 la ora actuala. Acolo se va deplasa Bayer Leverkusen, favorita la toate casele de pariuri.
Din 2008 pana acum cele doua echipe s-au intalnit de patru ori, fara succes pentru Leverkusen in timpul regulamentar de joc.
Bielefeld
Leverkusen
Dupa cum spunea, Bielefeld este una dintre cele mai bune si mai in forma echipe din liga secunda a Germaniei, si cu siguranta nu scoate din calcul lupta pentru promovare. Gazdele au obtinut trei victorii in ultimele trei partide de Bundesliga 2, marcand in total nu mai putin de opt goluri. Anul trecut, tot in Cupa Germaniei, Bielefeld a fost eliminata cu greu de Leverkusen cu 2-3 dupa 120 de minute de joc.
Elevii lui Hyypia se prezinta la acest meci dupa o victorie de moral obtinuta in campionat, scor 1-4 pe terenul lui Mainz. Formatia vizitatoare are trei succese si o infrangere in ultimele patru meciuri, esecul venind in Liga Campionilor, scor 4-2 pe terenul lui Man United. Leverkusen are prima sansa la toate agentiile, insa cea mai buna cota pentru 2 solist o gasim in oferta celor de la bet365, si anume 1.42.
Pariuri Bielefeld vs Leverkusen
Pronostic pariuri sportive: 2 solist @ 1.42
  • Ne asteptam ca Leverkusen sa nu aiba viata usoara in acest meci, tocmai de aceea nu am mers pe o victorie la handicap. Suntem de parere ca totusi oaspetii isi vor confirma superioritatea si pe tabela de marcaj, cupa fiind in mod cert un obiectiv.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!