Pariuri Sportive Chievo vs Juventus – 25.09.2013

Bilet realizat de bonus in 23 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Chievo vs Juventus (25.09.2013) – ora 21:45
Introducere
Serie A revine in centrul atentiei la mijlocul acestei saptamani, iar una dintre cele mai interesante partide se va da pe terenul lui Chievo Verona, acolo unde campioana en-titre, Juventus, va face deplasarea.
Torinezii au castigat in stagiunea precedenta ambele intalniri directe cu gazdele de miercuri seara, atat in deplasare, cat si acasa.
Chievo
Juventus
Chievo a inceput campionatul foarte slab, cu un singur punct castigat in primele trei etape. A venit insa apoi victoria din weekend-ul trecut, scor 2-1 acasa in fata lui Udinese, asta dupa ce in minutul 1 se vedea deja condusa pe tabela. La pariuri gazdele au sanse minime in majoritatea cazurilor. Bet365 ofera cea mai buna cota pentru 1 solist, si anume 7.50 in momentul de fata.
Juventus pe de alta parte nu are nevoie de prea multe prezentari. Campioana Italiei este neinvinsa dupa patru etape scurse, insa nu se poate lauda cu un loc prea bun in clasament. Vidal si compania se afla pe pozitia a patra, cu zece puncte si un golaverage de 8-3, iar un pas gresit ar putea face ca Juventus sa piarda si mai mult contactul cu Roma si Napoli, echipele care impart fotoliul de lider.
Pariuri Chievo vs Juventus
Pronostic pariuri sportive: 2 solist @ 1.44
  • Am ales sa mergem pe un pariu simple, pe mana lui Juventus, echipa superioara la toate capitolele si care si-a aratat valoarea in fata lui Chievo in ambele partide din sezonul trecut.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!