Pariuri Sportive Univ. Craiova vs Petrolul – 25.09.2013

Bilet realizat de bonus in 23 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Univeristatea Craiova vs Petrolul (25.09.2013) – ora 20:30
Introducere
Fara dubii unul dintre cele mai interesante meciuri de la mijlocul acestei saptamani in Cupa Romaniei va avea loc la Craiova, acolo unde Universitatea, echipa iubita de craioveni, va primi vizita Petrolului Ploiesti. Partida se anunta interesanta in special prin prisma faptului ca se intalnesc doua echipe de traditie.
Universitatea Craiova
Petrolul
Universitatea Craiova, formatia condusa de Adrian Mititelu, este neinvinsa in actuala stagiune, fie ca vorbim de meciuri in Liga II, de Cupa Romaniei sau partide amicale. Oltenii au trecut de doua tururi pana sa ajunga in aceasta faza a competitiei, eliminandu-le pe SCM Pitesti si Ramnicu Valcea. La pariuri craiovenii sunt cotati clar cu sansa a doua.
Petrolul Ploiesti, favorita acestui joc, vine dupa remiza scoasa in weekend cu Dinamo, scor 1-1, la capatul unui joc in care ploiestenii au ratat cat pentru cinci partide. Cert este faptul ca Petrolul a ramas neinvinsa in campionat din Noiembrie 2013. Elevii lui Contra sunt intr-o forma buna, cu trei victorii si un egal in ultimele patru partide disputate in toate competitiile. Va amintim ca Petrolul Ploiesti este actuala detinatoare a Cupei Romaniei.
Pariuri Universitatea Craiova vs Petrolul
Pronostic pariuri sportive: 2 pauza / 2 final
  • Ne asteptam ca echipa mai buna, Petrolul, sa isi confirme superioritatea pe tabela de marcaj inca din prima repriza, tinand cont ca intalneste o formatie net inferioara din toate punctele de vedere.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!