Pariuri Sportive – Verona vs Inter – 15.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 14 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Verona vs Inter (15.03.2014) – ora 21:45
serieaSingurul meci de sambata in Italia Serie A va avea loc la Verona, intre revelatia Hellas Verona si una din dezamagiri am putea spune, Inter Milano. Cele doua tabere se vor intalni de la ora 21:45 in cadrul etapei cu numarul 28.
Meciul tur disputat la Milano a fost una adevarat spectacol, Inter reusind sa se impuna intr-un final cu scorul de 4-2. Ultima deplasare a milanezilor aici a fost in 2002, cand au castigat cu 0-3.
VeronaInter
In runda trecuta a competitiei, Moti si colegii sai au eHellas Verona, dupa cum am precizat, este una din revelatiile acestui sezon, dat fiind faptul ca a inceput ca o nou-promovata. Echipa gazda lupta pentru un loc de Europa League, iar dupa 27 de etape scurse se afla pe locul sapte, cu 40 de puncte si un golaveraj de 43-44. Gazdele sunt in scadere de forma, venind dupa cinci etape in care au castigat numai cinci puncte, picand o pozitie in clasament etapa trecuta.Inter Milano este una din echipele cu pretentii in Italia, tocmai de aceea am spus ca poate fi considerata o dezamagire. Formatia care se va desparti de Chivu foarte curand din cauza problemelor de sanatate ale romanului, se afla doar pe locul cinci in clasament, cu 44 de puncte si un golaveraj de 44-29. Inter nu mai are sanse la podium si la un loc de UCL, obiectivul fiind clasarea pe o pozitie de Europa League la ora actuala.
Pariuri Verona vs Inter
Info pariuri sportive: X2 @ 1.38

  • Verona se afla in scadere de forma, dupa cum o arata ultimele rezultate, pe cand Inter pare sa fi intrat brusc pe o panta ascendenta, avand un bilant impresionant in ultimele cinci etape, in comparatie cu restul sezonului.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , , ,