Pariul zilei – 15.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 14 March, 2014. Postat in Pariul Zilei

Bremen vs Stuttgart (15.03.2014) – ora 16:30
pariul zilei2Pentru ziua de azi, sambata 15 Martie, am ales pariul zilei din Germania Bundesliga. Maxim si colegii sai se vor deplasa pe terenul lui Werder Bremen in incercarea de a reintra pe o panta ascendenta.
Meciul tur s-a incheiat nedecis, scor 1-1 si tot nedecis s-a incheiat si ultimul joc direct dintre cele doua protagoniste pe teren lui Werder, scor 2-2 in 2012.
Werder BremenStuttgart
Werder Bremen a cunoscut o crestere de forma vizibila in ultimele patru etape, parasind zona fierbinte din clasament. Cu doua egaluri si doua victorii, Werder a urcat pe 11 in clasament. Hunt si colegii sai au ajuns la 28 de puncte, aproap de mijlocul clasamentului, iar emotiile retrogradarii incep sa dispara incet-incet, Werder avand acum opt puncte peste Hamburg, prima de sub linie.Stuttgart este de departe cea mai slaba echipa din Germania in 2014. Maxim si compania vin dupa remiza cu ultima clasata, scor 2-2 acasa in fata lui Braunschweig, meci in care romanul a inscris o data si a dat si o pasa de gol. Stuttgart a intrerupt astfel seria de opt esecuri la rand in campionat, insa cu 20 de puncte este doar pe 15, la egalitate cu Hamburg, echipa care se afla pe locul de baraj.
Pariuri Bremen vs Stuttgart
Info pariuri sportive: Werder Bremen (Draw no bet) @ 1.73

  • Stuttgart este cea mai slaba formatie din Bundesliga in 2014, pe cand Werder a crescut mult in ultimele patru etape, asa cum am spus, iar noi ne asteptam la un rezultat favorabil gazdelor azi dupa amiaza.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , , ,