Pronostic – Corona Brasov vs CFR Cluj – 14 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 14 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Corona Brasov – CFR Cluj
pronostic corona cfr liga 1Depunctata saptamana trecuta si, practic, fara sanse reale de ramanere in Liga 1, Corona Brasov evolueaza in etapele ramase pentru a primi banii din drepturile de televizare si, nu in cele din urma, pentru a scoate la rampa jucatori care isi vor gasi angajamente pe prima scena a fotbalului romanesc. Sergiu Bus se numara printre acestia din urma, ca de altfel si Wanderson Miranda. Neacsa, dar si alti colegi de-ai sai, in cazul in care vor avea evolutii bune, pot semna la sfarsitul sezonului cu echipe ramane in prima liga.

De partea cealalta, CFR Cluj, cu un total de 30 de puncte si un Vasile Miriuta afla in cautarea primei victorii la timona fostei campioane a Romaniei, incearca sa se regaseasca si, poate, sa prinda un loc de cupa europeana. Matematic vorbind, ar mai fi sanse, insa practica ne omoara. Practica ne spune ca ardelenii nu sunt intr-o forma prea buna, iar rezultatele din ultimele trei etape vorbesc de la sine: egal fara goluri cu FC Vaslui, 1-1 la Chiajna cu Viitorul si infrangere cu Steaua, acasa, 0-1, etapa trecuta.

Impotriva Stelei, CFR Cluj nu a aratat prea bine. Desi din punct de vedere defensiv lucrurile stau relativ bine, probleme mari gasim in atac, in sensul in care CFR Cluj nu marcheaza atat de des precum ar trebui. Calitatea indoielnica a unor jucatori adusi la inceputul sezonului este din ce in ce mai vizibila, iar anuntul facut de patronul Arpad Paszkany, in aceasta saptamana, nu poate reprezenta nimic altceva decat o curatenie de primavara in lot.

Paszkany a admis posibilitatea de a ceda pachetul majoritar de actiuni pe care le detine la club, in conditiile in care si la Dinamo se vorbeste despre bani din partea seicilor care ar urma sa vina in Romania.

Pana atunci, insa, casa de pariuri online Bet365 ne propune o cota de 1.57 pentru prima victorie a CFR-ului in “era Vasile Miriuta”!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO