Pronostic – Reims vs Marseille – 14 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 14 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Reims – Marseille
pronostic reims marseille ligue 1Infrangerea inregistrata in compania lui Toulouse, scor 3-2, a venit ca o lovitura in moalele capului pentru Reims, despre care nu se stie cat de pregatita este sa primeasca, vineri, in deschiderea etapei din Ligue 1, vizita lui Marseille. Weekendul trecut, nici Marseille nu s-a simtit prea bine in absenta lui Gignac, in conditiile in care aceasta avea sa piarda, finalmente, la limita, scor 1-0 pe Stade Veledrome cu Nice.

Reims sta foarte bine in meciurile de pe teren propriu. Impresioneaza prin organizare, ceea ce ar putea sa reprezinte o adevarata problema pentru oaspeti, care, e drept, pot conta din nou pe trioul ofensiv format din Thauvin, Valbuena si Gignac.

Spre deosebire de Marseille, care nu intampina probleme de efectiv, Reims are nu mai putin de patru jucatori indisponibili, accidentati, dintre care si Floyd Ayite. In consecinta, antrenorul Hubert Fournier ar putea sa se bazeze pe Mads Albaek in flancul stanga!

Echipa probabila a lui Reims (modul de joc 4-1-4-1): Agassa – Turan, Weber, Tacalfred, Mandi – Krychowiak – Albaek, Oniangue, Devaux, Fortes – Preville.

Suspendat in jocul cu Nice, din runda precedenta, Andre Pierre Gignac este din nou eligibil pentru Marseille. Dupa cum subliniam si mai sus, Marseille nu are niciun jucator accidentat si, deci, poate folosi ea ce are mai bun in aceasta deplasare extrem de complicata.

Echipa probabila a lui Olympique Marseille (modul de joc 4-3-3): Mandanda – Fanni, N’Koulou, Mendes, Morel – Payet, Romao, Ayew – Valbuena, Gignac si Thauvin.

Informatii statistice

In ultimele patru partide disputate de Marseille de campionat, indiferent ca au fost in deplasare sau pe teren propriu, s-au inregistrat cel mult doua goluri (under 2.5 @ 1.75). Cat priveste numarul de goluri inregistrate de Reims in Ligue 1, 5 din ultimele 6 etape consumate de gazde s-au incheiat in over 2.5.

Drept urmare, optam pentru un pariu de tipul ambele echipe sa inscrie, la o cota de 1.80 in oferta agentiei online Unibet.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO