Pariuri Sportive – West Brom vs Everton – 13.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 September, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

West Brom vs Everton (13.09.2014) – ora 17:00
Unul dintre meciurile programate sambata in Premier League le va avea ca protagoniste pe West Brom si Everton. Partida va incepe de la ora 17:00, anuntadu-se foarte dificila atat pentru gazde, cat si pentru oaspeti.
Everton nu a bifat decat doua remize in cele doua confruntari direte cu WBA sezonul trecut, pe acest teren terminandu-se 1-1.
West Brom Everton
West Bromwich Albion si-a propus in acest sezon sa ramana din nou in Premier League. Echipa se afla insa sub linia de plutire momentan. WBA a adunat doar doua puncte in trei etape, iar golaverajul de 2-5 face ca echipa sa aiba penultima ofensiva din campionat. Singurul meci jucat de gazde acasa in acest campionat s-a terminat 2-2, adversara acestora fiind Sunderland. Everton este echipa cu pretentii mai mari, insa dupa trei etape se afla la egalitate de puncte cu West Brom, avand doua remize si o infrangere. Everton are si un golaveraj de 7-10, defensiva fiind cea mai slaba din campionat din acest punct de vedere. Caramelele ocupa locul 17, iar succesul este singura optiune pentru ei intr-o astfel de deplasare, pentru a depasi momentul de criza.
Pariuri West Brom vs Everton
Info pariuri sportive: Everton (Draw no bet) @ 1.50

  • Ambele tabere traverseaza o perioada foarte delicata. Ne asteptam insa ca Everton sa isi arate superioritatea pe tabela de marcaj, desi nu va fi o deplasare deloc usoara. Astfel, am ales pariul conform caruia in caz de egal vom primi banii inapoi.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,