Pronostic – St. Etienne vs Caen – 13.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 September, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic toulouse st etienne ligue 1

Unul dintre ultimele meciuri ale zilei de sambata in Franta Ligue 1 le va avea ca progatoniste pe St. Etienne si Caen, doua vecine de clasament dupa primele patru runde. Fluierul de start va avea loc la ora 21:00, ora Romaniei, iar gazdele pornesc din pole-position.

St. Etienne se lupta si in acest sezon pentru a prinde un loc de cupa europeana, iar dupa patru runde formatia gazda a adunat sapte puncte, avand insa un golaveraj modest, negativ, de 5-6. Putem spune despre verzi ca au probleme atat in atac, cat si la nivel defensiv. Etapa trecuta St. Etienne a fost umilita de PSG, scor 0-5 in deplasare.

Caen pe de alta parte vine din postura de nou-promovata, iar pana acum pare sa se descurce bine, fiind capabila sa se salveze. Doua victorii si doua egaluri au inregistrat oaspetii, iar cele sase puncte si golaverajul de admirat, 5-2, ii plaseaza pe acestia pe pozitia a noua in clasament. Ambele victorii au venit in deplasare, Caen marcand de cinci ori fara sa primeasca gol in doua partide pe teren strain, capitol la care sunt lideri in Franta.

St. Etienne a castigat ultimele trei meciuri directe contra adversarilor de sambata, ultima oara acum aproape doi ani, scor 3-2 in deplasare in Ligue 1.

Pronostic: Caen +1.5 @ 1.48
La cum a aratat Caen in deplasarile de pana acum, avem toate motivele sa ne asteptam la o noua evolutie buna a oaspetilor. Plus de asta, St. Etienne este in scadere de forma si nu pare sa dea semne ca ar fi in stare de un succes categoric.