Pronostic – A. Seppi vs P. Kohlschreiber – 9 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 8 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: A. Seppi vs P. Kohlschreiber
pronostic A. Seppi vs P. KohlschreiberEditia din acest an de la Roland Garros s-a incheiat duminica cu victoria spaniolului Rafael Nadal in fata sarbului Novak Djokovic, scor 3-1 la seturi. Incepand de luni, asadar, ne vom muta atentia catre tenisul disputat pe o suprafata mult mai rapida. Se joaca la Halle si in Londra, suprafata de joc constand intr-o iarba foarte rapida din punct de vedere al deplasarii mingilor lansate din rachetele jucatorilor din circuit.

A. Seppi – P. Kohlschreiber este meciul propus cu aceasta ocazie, contand pentru primul tur al turneului de la Halle. Castigatorul de anul trecut, Roger Federer, va reveni aici pentru a incerca sa isi apere titlu obtinut in 2013, dupa 2-1 cu rusul Youzhny.

A. Seppi se afla in acest moment in top 50 ATP, mai exact pe locul 33, avand de partea sa trei succese destul de importante inregistrate in cariera. In 2012, italianul a reusit sa castige doua turnee din circuitul ATP, este vorba despre turneul disputat la Belgrad si, mai apoi, la Moscova.

Oponentul sau, neamtul P. Kohlschreiber, se afla in fata sa in clasamentul ATP, pe locul 24, cu mentiunea ca are si un bilant pozitiv in ceea ce priveste duelurile directe. Cei doi tenismeni si-au incrucisat rachetele in opt randuri pana acum, P. Kohlschreiber izbutind sa castige de 5 ori.

Anul acesta, A. Seppi si P. Kohlschreiber s-au intalnit la Dubai, germanul invingand in urma a doua seturi identice ca desfasurare, scor 6-3 6-3. In plus de asta, A. Seppi nu a reusit sa profite de niciuna din cele patru mingi de break avute la dispozitie, in conditiile in care P. Kohlschreiber a servit si mai bine, cu un procentaj de 78% pe prima serva, in comparatie cu 63%, cat a avut italianul.

Acestea fiind spuse, A. Seppi – P. Kohlschreiber este un meci in care neamtul are prima sansa, iar acoperirea celor 3 game-uri, la o cota de 1.70 in oferta agentiei online Bet365, pare a fi la indemana sa.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO