Pronostic – M. Matosevic vs M. Cilic – 9 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 8 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: M. Matosevic – M. Cilic
pronostic M. Matosevic vs M. CilicMeciul M. Matosevic – M. Cilic se disputa, luni dupa amiaza, pe iarta de la Queen’s Club, in cadrul unui turneu din categoria 250, cu premii totale de putin peste 700.000 de euro. Britanicul Andy Murray vine in postura de castigator a editiei precedente, dupa ce anul trecut a reusit sa treaca de croatul Marin Cilic in ultimul act. Dat fiind faptul ca nu sunt prea multe meciuri din fotbal in acest start de saptamana, ne-am gandit sa va oferim analiza acestui joc, in care finalistul de anul trecut va da piept cu australianul M. Matosevic.M. Matosevic se afla in prezent in afara top 50 ATP, mai precis pe pozitia a 66-a, fara sa castige vreun turneu din circuit pana acum. Chiar si asa, australianul a reusit sa se califice in ultimul act la Delray Beach, in 2013, unde a fost invins de Kevin Anderson. In acest sezon a mai jucat la Brisbane si Sydney, unde a prins de fiecare data faza sferturilor, pierzand la Federer si, respectiv, Stakhovsky. Acestea ar fi, daca doriti, cele mai notabile rezultate ale sale din acest an.

Cilic, pe de alta parte, se afla pe locul 26 ATP, cu 11 titluri castigate de-a lungul carierei. Doua dintre acestea sunt proaspete, in sensul in care au fost inregistrate in acest an la Zagreb (victorie cu neamtul T. Haas) si Delray Beach, unde avea sa dispuna de sud-africanul mentionat anterior.

M. Matosevic si M. Cilic s-au mai intalnit de trei ori pana acum, de fiecare data impunandu-se croatul. Anul acesta, la Monte Carlo, Cilic a castigat destul de trei, in trei seturi, scor 6-1, 3-6 si 6-2.

In opinia noastra, nu credem ca M. Cilic va mai pierde inca un set cu aceasta ocazie, cu atat mai mult cu cat se joaca pe o suprafata rapida unde exceleaza. Mizati, deci, pe o victorie scurta a lui Cilic, in doua seturi, la o cota de 1.75 pe site-ul agentiei online BetVictor.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO