Pronostic – LA Galaxy vs CD Chivas USA – 9 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 8 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: LA Galaxy – CD Chivas USA
pronostic LA Galaxy vs CD Chivas USA mlsLos Angeles Galaxy are ceva de recuperat pentru a fi la zi cu meciurile din Major League Soccer, iar confruntarea de pe teren propriu impotriva lui CD Chivas USA reprezinta un prim pas in acest sens. Remiza inregistrata in compania lui Chicago Fire a fost mai degraba dezamagitoare pentru baietii lui Bruce Arena. Inaintea acelui rezultat, LA Galaxy inregistrase cateva victorii remarcabile, printre care si cel cu FC Dallas si, respectiv, Philadelphia.

Situatia lui CD Chivas USA este in continuare una delicata, in masura in care nici lucrurile nu par sa ia o turnura fericita mult prea curand. Infrangerile cu Portland Timbers si Philadelphia Union au inrautatit si mai tare situatia de la echipa.

Echipa probabila a lui Los Angeles Galaxy (asezare in teren 4-3-1-2): Penedo – DeLaGarza, Opare, Meyer, Gargan – Leondardo, Juninho, Sarvas – Ishizaki – Zardes si Donovan.

James Riley va absenta de la gazde din cauza unei accidentari, Todd Dunivant este incert, in vreme ce Omar Gonzalez si Robbie Keane au fost convocati la nationalele de care apartin.

Echipa probabila a lui CD Chivas USA (asezare in teren 4-5-1): Kennedy – Avila, Bocanegra, Toia, Lochhead – Rosales, Minda, Alvarez, Pelletieri, Barrera – Torres.

Din cate se pare, la oaspeti nu vor evolua urmatorii: Thomas McNamara, Andrew Jean Baptiste (ambii accidentati), Bobby Burling (suspendat) si Marvi Chaves, plecat la echipa nationala.

Pur statistic vorbind, prin prisma cifrelor afisate pe site-ul agentiei online Bet365, LA Galaxy s-a impus pauza/ final in 5 din ultimele 6 confruntari directe inregistrate cu CD Chivas USA. 1.83 este cota oferita de Bet365 pentru acest pronostic. De asemenea, LA Galaxy a incheiat ultimele jocuri directe cu CD Chivas USA fara gol primit. La fel, LA Galaxy s-a impus in ultimele trei runde din MLS.

Drept urmare, va recomandam un pariu pe o victorie clara a echipei din LA, in conditiile in care Bet365 pune la dispozitia clientilor sai o cota de 1.65 pentru over 2.5.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO