Pronostic – AC Milan vs Atalanta – 06 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 6 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: AC Milan – Atalanta
pronostic serie a ac milan atalantaNu cu mult timp in urma, specialistii fotbalului italian afirmau urmatorul lucru: castigarea derbiului ar putea insemna un punct de cotitura in evolutia lui AC Milan, care dadea semne de revenire inaintea pauzei de iarna. In schimb, “diavolul milanez” a cedat toate punctele puse in joc si acum se afla la 12 lungimi distanta de locurile care i-ar putea garanta o prezenta in competitiile europene sezonul viitor.

De cealalta parte, Atalanta a acumulat deja cinci meciuri fara victorie in campionat, impunandu-se o singura data in ultimele cinci deplasari. Atalanta merge la Milano cu gandul de a scoate o remiza, insa va profita pe cat posibil de golurile din defensiva Milanului.

Massimilano Allegri intampina ceva probleme de efectiv, in conditiile in care atat Stephan El Shaarawy, cat si Valter Birsa sau Ignazio Abate nu pot evolua in aceasta intalnire din pricina unor accidentari. La fel, niponul Keisunde Honda nu s-a antrenat cu restul colegilor sai, in timp ce Riccardo Saponara ar putea incepe titular in detrimentul lui Mario Balotelli.

Sunt sanse destul de mari ca Allegri sa schimbe sistemul de joc, apeland astfel la un 4-3-1-2 cu Giampaolo Pazzini si Alessandro Matri alaturi de Balotelli.

Echipa probabila a lui AC Milan (asezare in teren 4-3-2-1): Abbiati – Emanuelson, Zapata, Bonera, Sciglio – Poli, Jong, Montolivo – Kaka, Saponara – Balotelli.

Oaspetii intampina, de asemenea, probleme de efectiv, avand in vedere ca Stefano Colantuono are patru jucatori indisponibili, si anume: Mario Yepes, Lionel Scaloni, Gianpaolo Bellini si Stefano Lucchini.

Yohan Benalouane a semnat deja cu Atalanta si poate fi folosit in caz de urgenta, fiind sanse foarte mici sa-l vedem inca de luni in distributia de start a oaspetilor.

Echipa probabila a Atalantei (asezare in teren 4-4-1-1): Consigli – Raimondi, Migliaccio, Stendardo, Grosso – Bonaventura, Carmona, Cigarini, Brivio – Moralez – Denis.

Cat ne priveste, mizam pe o victorie a lui AC Milan, cotata la 1.50 in oferta de pariuri a agentiei de pariuri online Sportingbet.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO