Pronostic – AC Parma vs AC Torino – 06 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 6 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Parma – AC Torino
pronostic ac parma ac torino serie aAC Parma traverseaza o perioada foarte buna, aflandu-se deja la al sasele meci fara infrangere in Serie A, e drept, majoritatea acestor rezultate constand in rezultate de egalitate. Partea proasta a lucrurilor, insa, e ca AC Parma nu a izbutit sa obtina vreo victorie in ultimele patru jocuri disputate in propriul fief, ceea ce inseamna in mod automat ca va trebui sa tureze motoarele la maximum in compania torinezilor de la AC Torino.

Toro a fost cu adevarat fantastica in ultimele cinci etape din Serie A, in conditiile in care a reusit sa numere nici mai mult nici mai putin de 13 puncte din 15 posibile. Fara sa aiba deasupra capului sabia retrogradarii in Serie B, Torini poate tinti chiar si victoria la Verona, pentru ca mai apoi sa spere la Europa intr-o lupta cot la cot alaturi de Udinese, AC Milan sau Lazio.

Revenind la formatia parmegiana, nu putem sa nu semnalam lunga lista de jucatori indisponibili, sase la numar, dupa cum urmeaza: Daniele Galloppa, Walter Gargano, Nicola Pavarini, Gabriel Paletta, Gianni Munari (accidentati) si Massimo Gobi, suspendat.

In alta ordine de idei, Roberto Donadoni poate conta in atac pe Antonio Cassano, despre care circula vorba prin targ cum ca ar dori sa se intoarca la Sapmdoria. La polul opus se afla Amauri, care doreste sa plece de aici dupa o jumatate de sezon sora cu mizeria.

Oaspetii au, de asemenea, cativa jucatori ineligibili pentru aceasta disputa, si anume: Marcelo Larrondo, Cesare Bovo, Omar El Kaddouri (accidentati) si Jean-Francois Gillet (suspendat).

AC Parma (4-3-3): Mirante – Mesbah, Lucarelli, Felipe, Cassani – Parolo, Marchionni, Acquah – Sansone, Cassano, Biabiany.

AC Torino (3-5-2): Padelli – Rodriguez, Glik, Moretti – Darmian, Brighi, Vives, Basha, Pasquale – Cerci si Immobile.

Meciul dintre AC Parma si AC Torino este unul destul de strans, ceea ce ne indreapta mai cu seama catre un rezultat de egalitate, in cota 3.40 la casa de pariuri sportive online Bet-at-Home.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO