Pronostic – Catania vs Bologna – 06 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 6 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Catania – Bologna
Italy Soccer Serie ACatania se afla intr-o situatie delicata in campionat, mare parte din cauza faptului ca, la fel ca orice echipa mica, nu a reusit sa obtina prea multe puncte pe teren propriu in ideea salvarii de la retrogradare. Sicilienii nu isi mai permit sa piarda puncte in fata propriilor suporteri, putini la numar, e drept, cu atat mai mult cu cat dau piept luni seara cu principala sai rivali in lupta pentru salvare.

Pe de alta parte, oaspetii de la Bologna au reusit cumva sa scape din zona minata a clasamentului, dupa o victorie purtata in detrimentul lui Genoa, insa situatia ramane in continuare una complicata, iar ramanerea pe prima scena a fotbalului italian se joaca pana in ultima etapa.

Intoarcerea si absenta unor jucatori cheie din lotul ambelor echipe pot cantari enorm in stabilirea castigatoarei. Daca Francesco Lodi se intoarce pe dreptunghiul verde pentru Catania, de cealalta parte Bologna isi pierde capitanul (Diamanti), de departe cel mai talentat jucator pe care il poseda la ora actuala.
Catania nu se poate folosi in acest meci de serviciile lui Giuseppe Bellusci si Sergio Almiron, ambii accidentat.

Echipa probabila a Cataniei (asezare in teren 4-3-3): Frison – Biraghi, Spolli, Rolin, Peruzzi – Plasil, Lodi, Izco – Barrientos, Bergessio si Castro.

Dupa cum spuneam, Bologna ataca victoria in aceasta intalnire fara Alessandro Diamanti si Gyorgy Garics, ambii suspendati, in timp ce Nicolo Cherubin, Henry Gimenez si Frederik Sorensen sunt accidentati.

Echipa probabila a Bolognei (asezare in teren 3-4-1-2): Curci – Antonsson, Natali, Mantovani – Crespo, Perez, Krhin, Morlo – Kone – Moscardelli si Cristaldo.

Din punct de vedere statistic, Catania a reusit sa incheie fara gol primit 5 din ultimele 7 jocuri consumate in propriul fief. La fel, formatia gazda a terminat in under 2.5 7 din ultimele 8 dueluri directe cu Bologna.

In concluzie, mizam pe o victorie la limita a Cataniei si, surprinzator, pe un meci cu cel putin un gol inscris de formatia oaspete. Iar daca ar fi sa optam si pentru un scor exact, acela ar fi 2-1 in favoarea Cataniei, cotat la 10.00 in oferta de pariuri a agentiei online Unibet.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO