Pronostic – Airdrie vs Rangers – 02 Ianuarie 2014

Bilet realizat de bonus in 2 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Airdrie – Rangers
 rangersCampionatul scotian de fotbal si-a pierdut mult din valoarea odata cu retrogradarea lui Glasgow Rangers, actualmente prezenta in Liga a III-a. Fotbalul din Scotia nu mai are farmec fara Rangers, in conditiile in care Celtic nu are probleme in a trece sistematic de principalele contracandidate la titlu, mai mult decat atat, punand si o distanta de 11 puncte fata de Motherwell, echipa clasata pe locul secund in Premiership.

Recapituland, Rangers a fost retrogradata in Liga a IV-a din Scotia pe baza criteriilor financiare, ocazie cu care romanul Dorin Goian a ales sa isi incheie intelegerea cu aceasta formatie, optand pentru alte zari, ceva mai limpezi. In atare conditii, obiectivul lui Rangers nu putea fi decat acela de a urca o treapta an de an, pentru ca peste doi ani sa fie din nou prezenta in elita.Si cum Liga a III-a din Scotia este o palarie mult prea mica pentru Rangers, linia de clasament spunand totul – 16 victorii, 1 rezultat de egalitate si 0 infrangeri, e greu de imaginat ca acest obiectiv nu va fi bifat la data stabilita.

De altfel, singurul pas gresit facut de Rangers in actuala editie de campionat s-a consumat in compania echipei de pe locul 3, Stranraer, si asta cu multa sansa de partea oaspetilor, care au egalat situatia la 1 in ultimele secvente ale jocului.Exceptand remiza amintita anterior, Rangers are o medie de aproape 4 goluri per meci; apararea, pe de alta parte, este una solida, care incaseaza cate un gol la doua partide.

In acest context, intrebarea care se pune astazi nu poate fi decat urmatoarea: la cate goluri va dispune Rangers de Airdrie, cenusareasa campionatului?  Cele doua formatii s-au mai intalnit in trei randuri anul trecut, Rangers impunandu-se de fiecare data, si nu oricum, ci fara gol primit. A fost un “set” la zero pentru Rangers, in deplasare, urmat de alte doua victorii, 3-0 si respectiv 2-0.

Recomandarea noastra ar fi sa optati pentru un over 3.5, la o cota de 1.60 in oferta casei de pariuri sportive online Sportingbet.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO