Pronostic – San Antonio Spurs vs New York Knicks – 02 Ianuarie 2014

Bilet realizat de bonus in 2 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: San Antonio Spurs – New York Knicks
New York KnicksSan Antonio Spurs si New York Knicks se intalnesc joi noapte intr-un meci contand pentru sezonul regulat din NBA si, daca doriti, intr-o reeditare a finalei din 1999, atunci cand cele doua echipe isi disputau suprematia in ultimul act al celei mai prestigioase competitii baschetbalistice din lume. Spurs, condusa de Robinson si Duncan, a castigat la pas acea confruntare, scor 4-1, si au avut nemaipomenita sansa de a pune pe deget, metaforic vorbind, inelul de campioana. Totul sub conducerea lui Gregg Popovich, desigur.

Timpul nu si-a pus amprenta asupra lui Spurs, care se cocoteaza sezon dupa sezon pe primele locuri din Conferinta de Vest. Sunt primii din divizia lor, in fata lui Houston, si, desi poate fi prea devreme sa vorbim despre prezenta in playoff, cred ca nu exista dubii in ceea ce o priveste. Cu o defensiva aproape perfecta, 96 de puncte incasate per meci, San Antonio Spurs isi pune sperantele in veteranii din echipa.

Exceleaza in atac si sunt in frunte si la assisturi per meci, asta si datorita faptului ca si-au pastrat acelasi stil de joc de foarte mult timp. In atac, Spurs nu depinde numai de Parker. E drept, Parker e cel mai bun din echipa, cu o medie de 17.8 puncte per meci, in timp ce Tim Duncan nu si-a pierdut prea mult din acuratete, apropiindu-se usor-usor de 15 puncte si avand urmatoarele cifre in dreptul sau: 9.5 recuperari, la care se adauga si cate 2 blocaje. Spurs: Parker, Green (Belinelli), Leonard, Splitter, Duncan.
Knicks: Udrih, Smith, Shumpert (Anthony), Bargnani, Chandler.

Inutil sa mai spunem ca San Antonio Spurs este favorita certa a acestei intalniri, in conditiile in care handicapul a fost setat undeva pe la 11 puncte. Unul realizabil, de altfel, daca e sa ne gandim la cat de bine se misca pe parchet Spurs in ultima perioada. In concluzie, mizam pe o noua victorie clara a celor din San Antonio – San Antonio Spurs (-10.5) @ 1.90, la casa de pariuri online Bet365.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO