Pronostic – Partizan vs Real Madrid – 02 Ianuarie 2014

Bilet realizat de bonus in 2 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Partizan – Real Madrid
Real Madrid baschetIn ziua in care echipa de fotbal Real Madrid disputa in Qatar un meci amical impotriva francezilor de la Paris Saint Germain, in Euroliga, echipa de baschet a aceluiasi club da piept in deplasare cu sarbii de la Partizan Belgrad, intr-o partida contand pentru Top 16.

Partizan Belgrad-Real Madrid se joaca in cea mai mare arena din Balcani, Kombank Arena. Sarbii intalnesc, spunem noi, cea mai buna echipa de baschet din Europa la ora actuala. Ambele echipe au fost trase in Grupa F, din care mai fac parte Galatasaray, Lokomotiv, Maccabi, CSKA, Zalgiris si Bayern.

Spre deosebire de Real Madrid, Partizan a avut nevoie de multa sansa pentru a se califica in Top 16, in mare parte gratie victoriei obtinute de Fenerbahce Istanbul in Franta. Cu un bilant de doar 3 victorii si 7 infrangeri, Partizan s-a calificat in dauna lui Nanterre, care a avut acelasi numar de puncte, insa o infrangere crunta la Belgrad.

Partizan nu este inca pregatita pentru a se lupta pentru trofeul suprem, calificarea in Top 16 reprezentand in sine o performanta, mai ales daca e sa ne gandim ca sarbii nu au putut conta in precedentele meciuri pe Bertans, accidentat la finele sezonului 2012/2013, sau pe playmakerul Westerman, accidentat in meciul cinci cu CSKA.

Ce ar mai fi de spus despre Real Madrid? Este o echipa fantastica, singura, alaturi de Olympiakos, care nu a pierdut vreun meci pana in aceasta faza a competitiei. Asadar, zece victorii curate, toate obtinute la o distanta considerabila de puncte pe tabela. Real are o medie de aproape 90 de puncte per meci (88.9) si urmatoarele procente in dreptul aruncarilor: 2 puncte (55%), 3 puncte (42.6%) si 20.4 assist-uri in medie. Echipe probabile: Partizan: Bogdanovic, Milosavljevic, Kinsey, Lauvergne, Milutinov
Real Madrid: Llull, Fernandez, Darden, Bourousis, Mirotic

Acestea fiind spuse, mizam pe un meci cu cel putin 150 de puncte inscrise pe tabela. Cu alte cuvinte, over 149.5 la o cota de 1.90 in oferta casei de pariuri sportive online Sportingbet.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO