Pronostic – Argentina vs Bosnia-Herzegovina – 15 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 14 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Argentina – Bosnia-Herzegovina
pronostic Argentina - Bosnia-Herzegovina cupa mondialaArgentina-Bosnia-Herzegovina poate fi cel mai tare meci pentru sud-americani din cadrul grupei din care fac parte. Echipa antrenata de Susic musteste de jucatori care joaca la cluburi importante din Europa.

Pe de alta parte, optiunile de atac ale lui Sabella sunt de-a dreptul terifiante, in conditiile in care Argentina beneficiaza si de serviciile celui mai bun fotbalist din istoria fotbalului, Lionel Messi. In alta ordine de idei, foarte probabil Mascherano va indeplin un rol cheie la mijlocul terenului, in fata liniei formate din patru fundasi ai Argentinei.

Gonzalo Higuaín ramane singura problema de efectiv a lui Sabella, acesta fiind incert pentru primul meci din grupa.

Echipe probabile la Argentina – Bosnia-Herzegovina

Din cate am inteles, argentinienii vor apela la un sistem de joc 4-3-3, cu Messi, Aguero si Lavezzi in avanposturi, Romero intre buturi, Rojo, Zabaleta, Garay si Fernandez in linia de fund, iar Mascherano, Gago si Di Maria la mijlocul terenului.

Bosnia-Herzegovina va folosi o asezare clasica, 4-4-2, cu Begovic in poarta, Kolasinac, Spahic, Bicakcic si Mujdza pe linia de fund, Salihovic, Lulic, Misimovic si Pjanic la mijloc, iar Dzeko si Ibisevic varfuri de lance.

Cu alte cuvinte, o sumedenie de jucatori cu nume in lotul Bosniei-Herzegovina. Despre Argentina ce sa mai spunem? Singurul punct slab al “pumelor” ramane totusi defensiva, acolo unde Ibisevic si Dzeko vor cauta in permanenta spatii de patrundere.

Ce pariem la Argentina – Bosnia-Herzegovina

Conform statisticilor puse la dispozitie de fifa.com, Bosnia-Herzegovina a castigat 6 din ultimele 7 meciuri contand pentru FIFA World Cup. Ultimele trei partide oficiale ale argentinienilor pentru Cupa Mondiala s-au incheiat cu scoruri de over 2.5.

In aceste conditii, dorim sa va indreptam atentia spre urmatoarele trei pronosticuri: 1 solist la o cota de 1.40 in oferta agentiei online Bet365; bookmakerul englez pune, de asemenea, la dispozitia clientilor sai si alte doua cote cel putin interesante: 12.00 pentru scor final 3-1 si, respectiv, 1.88 pentru over 2.5.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO