Pronostic – Elvetia vs Ecuador – 15 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 14 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Elvetia – Ecuador
pronostic switzerland ecuador world cupElvetia vine la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, editia 2014, in postura de posibila surpriza. Asemeni Belgiei, Elvetia este privita cu ochi buni de catre specialisti, care vad in jucatorii acesteia suficienta calitate incat, vorba romanului, sa rastoarne “carul mare”.

In recenta campanie de calificare la Cupa Mondiala, Elvetia a adunat un total de 24 de puncte din 30 posibile, cu mentiunea ca poarta acestei echipe a fost perforata doar in 6 randuri. Asadar, cu putina indulgenta, elvetienii au primit un gol la doua meciuri!

Ecuador a evitat barajul de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia gratie golaverajului superior reprezentativei Uruguay-ului. Departe de propria arena, ecuadorienii au inselat asteptarile mai de fiecare data. Ramane de vazut cat de mobilizati vor fi cu ocazia acestui turneu final, in care pleaca ca outsideri. Ca o concluzie partiala, ne asteptam la un meci relativ echilibrat, cu un mic plus de partea europenilor, suficient poate sa duca balanta de partea Elvetiei.

Echipele de start in meciul Elvetia – Ecuador

Echipa probabila a elvetienilor (modul de joc 4-2-3-1): Benaglio – Lichtsteiner, Djourou, Schar, Rodriguez – Inler, Xhaka – Shaqiri, Mehmedi, Stocker – Drmic.

Echipa probabila a Ecuadorului (modul de joc 4-4-2): Dominguez – Ayovi, Guagua, Erazo, Paredes – Montero, Noboa, Castillo, Valencia – Caicedo si Valencia.

Daca ar fi sa ne ghidam dupa statistici, am ajunge repejor la concluzia ca Elvetia-Ecuador va fi un meci cu putine faze de poarta si, implicit, goluri. Nu mai putin de 12 din ultimele 14 jocuri oficiale ale helvetilor s-au incheiat in under 2.5. Pe de alta parte, europenii sunt neinvinsi in ultimele 11 jocuri oficiale pentru FIFA World Cup.

Ce pariem la Elvetia – Ecuador

Elvetia este usor favorita la castigarea meciului, iar cota de 2.55 face cu atat mai interesant acest pronostic. 2.60 este cota propusa de Unibet pentru un meci cu cel putin trei golur marcate, in vreme ce un eventual scor final 2-1 pentru helveti este cotat la 10.00.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO