Pronostic – Arminia Bielefeld vs Darmstadt 98 – 19 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 18 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Arminia Bielefeld – Darmstadt 98
pronostic Arminia Bielefeld - Darmstadt 98 2 bundesligaIn primul meci Arminia Bielefeld – Darmstadt 98 calitatea jucatorilor Arminiei a iesit la suprafata, poate si experienta echipei care s-a mai confruntat in trecut cu liga a doua germana, iar gazdele de luni seara au invins cu 3-1, asigurandu-si practic biletul de 2.Bundesliga pentru sezonul viitor. Ar fi de-a dreptul un miracol pentru Darmstadt 98 sa intoarca situatia, in conditiile in care este obligata sa inscrie de cel putin trei ori pe terenul Arminiei.

Arminia si Darmstadt 98 s-au intalnit de doua ori in ultimele doua sezoane (Arminina 3-2, respectiv 0-0). Startul meciului de la Darmstadt nu a fost unul favorabil Arminiei, insa lucrurile aveau sa se clarifice pe parcurs. Stoperul Hubener nu a putut fi folosit din cauza unei suspendari, fiind inlocuit cu Burmeister. La mijlocul terenului, Schonfeld i-a luat locul lui Riese. Acum, cand Hubener este din nou apt de joc, va fi folosit titular in centrul apararii Arminiei.

Echipa probabila a Arminiei Bielefeld (sistem de joc 4-1-4-1): Ortega – Strifler, Hubener, Salger, Feick – Schutz – K. Przybylko, C. Muller, Schonfeld, Sahar – Klos.

Deplasarile lui Darmstadt din sezonul regulat nu au furnizat prea multe momente de bucurie oaspetilor de luni seara, si e putin probabil ca acest lucru sa se intample pe terenul echipei in fata careia Darmstadt a pierdut in prima mansa, acasa.

In primul meci, Darmstadt a putut conta pe cel mai bun prim 11 pe care l-a avut la dispozitie, dar Arminia s-a impus in cele din urma. Acum, cand Darmstadt practic nu mai are nimic de pierdut, da Costa va fi inclus in formula de start.

Echipa probabila a lui Darmstadt 98 (sistem de joc 4-2-3-1): Zimmermann – Berzel, Sulu, Gorka, Stegmayer – Gondorf, Behrens – M.Heller, Ivana, da Costa – Stroh-Engel.

Acestea fiind spuse, concluzia nu poate fi decat urmatoarea: incercati un pariu pe victoria gazdelor de la Arminia Bielefeld, cotata la 1.80 in oferta agentiei online Bet365.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO