Pronostic – Arminia Bielefeld vs Darmstadt 98 – 19 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 18 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Arminia Bielefeld – Darmstadt 98
pronostic Arminia Bielefeld - Darmstadt 98 2 bundesligaIn primul meci Arminia Bielefeld – Darmstadt 98 calitatea jucatorilor Arminiei a iesit la suprafata, poate si experienta echipei care s-a mai confruntat in trecut cu liga a doua germana, iar gazdele de luni seara au invins cu 3-1, asigurandu-si practic biletul de 2.Bundesliga pentru sezonul viitor. Ar fi de-a dreptul un miracol pentru Darmstadt 98 sa intoarca situatia, in conditiile in care este obligata sa inscrie de cel putin trei ori pe terenul Arminiei.

Arminia si Darmstadt 98 s-au intalnit de doua ori in ultimele doua sezoane (Arminina 3-2, respectiv 0-0). Startul meciului de la Darmstadt nu a fost unul favorabil Arminiei, insa lucrurile aveau sa se clarifice pe parcurs. Stoperul Hubener nu a putut fi folosit din cauza unei suspendari, fiind inlocuit cu Burmeister. La mijlocul terenului, Schonfeld i-a luat locul lui Riese. Acum, cand Hubener este din nou apt de joc, va fi folosit titular in centrul apararii Arminiei.

Echipa probabila a Arminiei Bielefeld (sistem de joc 4-1-4-1): Ortega – Strifler, Hubener, Salger, Feick – Schutz – K. Przybylko, C. Muller, Schonfeld, Sahar – Klos.

Deplasarile lui Darmstadt din sezonul regulat nu au furnizat prea multe momente de bucurie oaspetilor de luni seara, si e putin probabil ca acest lucru sa se intample pe terenul echipei in fata careia Darmstadt a pierdut in prima mansa, acasa.

In primul meci, Darmstadt a putut conta pe cel mai bun prim 11 pe care l-a avut la dispozitie, dar Arminia s-a impus in cele din urma. Acum, cand Darmstadt practic nu mai are nimic de pierdut, da Costa va fi inclus in formula de start.

Echipa probabila a lui Darmstadt 98 (sistem de joc 4-2-3-1): Zimmermann – Berzel, Sulu, Gorka, Stegmayer – Gondorf, Behrens – M.Heller, Ivana, da Costa – Stroh-Engel.

Acestea fiind spuse, concluzia nu poate fi decat urmatoarea: incercati un pariu pe victoria gazdelor de la Arminia Bielefeld, cotata la 1.80 in oferta agentiei online Bet365.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO