Pronostic – AS Bari vs AS Cittadella – 19 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 18 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: AS Bari – AS Cittadella
pronostic as bari as cittadella serie bLuni seara se disputa ultimele doua meciuri ale etapei a 40-a din Serie B. Fiind o zi cu meciuri putine, am ales pentru dumneavoastra jocul dintre AS Bari, locul 7 in clasament, si AS Cittadella, zece pozitii mai jos. Bari ocupa in prezent un loc eligibil pentru playoff-ul Serie B, in timp ce pe Cittadella o despart doar 2 puncte de locurile care ar putea-o trimite in playout. Toamna trecuta, cele doua formatii si-au impartit punctele in mod egal, cat unul de fiecare, dupa scorul de 1-1 inregistrat in fieful Cittadellei.

Istoricul recent al intalnirilor dintre cele doua grupari, pe terenul lui Bari, este de partea gazdelor de luni seara, care au inregistrat nici mai mult nici mai putin de trei victorii si un singur rezultat de egalitate in ultimele patru jocuri. Cu sapte victorii in ultimele runde, echipa condusa de antrenorul Alberti isi doreste sa incheie sezonul in stil de mare campioana, cu o victorie in detrimentul Cittadellei.

Echipa probabila a lui AS Bari (sistem de joc 4-3-3): Guarna – Sabelli, Ceppitelli, Polenta, Calderoni – Sciaudone, Romizi, Lugo Martinez – Galano, Silva, Lores

Spre deosebire de Bari, Cittadella a fost invinsa in ultimul joc de pe teren propriu, 2-0 impotriva lui Palermo. Rezultat ce a incheiat seria de cinci victorii si o remiza a oaspetilor de luni seara.

Infrangerea cu Palermo este un indicator foarte bun a faptului ca Cittadella nu stie intr-atat de bine sa inchida culoarele spre poarta aparata de Di Gennaro.

Echipa probabila a lui AS Cittadella (sistem de joc 4-2-3-1): Di Gennaro – Gasparetto, Coly, Scaglia, Alborno – Rigoni, Paolucci – Surraco, Djuric, Piscitella – Coralli.

In ciuda faptului ca, in ultimele trei etape ramase de disputat, orice punct e important pentru o echipa ca AS Cittadella, care se lupta sa ramana in Serie B, AS Bari este favorita acestui meci, cu o cota de 1.87 la victorie in oferta BetVictor.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO