Pronostic – Arsenal vs West Ham – 15 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 15 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Arsenal – West Ham United
west ham arsenalDesi la un moment dat s-a trait cu impresia ca Arsenal se poate impune in fata unor colosi precum City, Liverpool sau Chelsea, lucrurile au luat o turnura nefericita pentru tunari, dupa sarbatori, cand echipa pregatita de Arsene Wenger a inceput sa piarda sistematic puncte si, mai apoi, pozitia de lider al Premier League.

Preocupat mai cu seama de imbogatirea clubului si de creearea unei infrastructuri de invidiat (vezi stadionul inaltat de patronii lui Arsenal aproape exclusiv din veniturile realizate de club), Arsenal a pierdut cateva oportunitati bune de a se impune atat in Premier League, cat si in FA Cup. Anul acesta, in schimb, primeste o sansa in plus, dupa ce s-a calificat in mod eroic in actul final al FA Cup, nu mai departe de weekendul trecut, cand a batut-o pe Wigan dupa loviturile de departajare.

E drept ca problemele lui Arsenal pot fi puse si pe seama faptului ca “tunarii” intampina mari probleme de efectiv. Omul de 40 de milioane adus de Arsene Wenger, Mesut Ozil, este in continuare accidentat, in vreme ce Ryo Miyaichi, Theo Walcott, Jack Wilshere sau Vassiriki Abou Diaby sunt alte nume de fotbalisti pe care francezul nu poate conta.

Mathieu Flamini este suspendat pentru acest joc.

Echipa probabila a tunarilor (asezare 4-2-3-1): Szczesny, Mertesacker, Sagna, Gibbs, Vermaelen, Kallstrom, Rosicky, Arteta, Cazorla, Podolski si Giroud.

La oaspeti, in schimb, vor lipsi italianul Marco Borriello si George McCartney, ambii fiind accidentati. Kevin Nolan, James Collins si Joey O’Brien sunt incerti pentru “ciocanari”.

Echipa probabila a ciocanarilor (asezare asemanatoare): Adrian, Reid, Demel, Armero, Tomkins, Diame, Noble, Taylor, Jarvis, Downing si Carroll.

Arsenal a batut-o de fiecare data pe West Ham United in ultimele 7 meciuri directe. Pentru acest meci, tunarii sunt rasplatiti cu o cota de 1.44 in oferta agentiei online Bet365, care pune la dispozitie, de asemenea, o cota de 4.00 pentru un eventual x pauza/1 final, de altfel scenariul ultimelor 3 confruntari dintre cele doua grupari.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO