Pronostic – Charlton vs Barnsley – 15 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 15 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Charlton – Barnsley
pronostic charlton barnsley championshipPe langa meciul dintre Arsenal-West Ham United, Championship (liga a doua din Anglia) ne propune un duel la fel de interesant, care conteaza pentru lupta din subsolul clasamentului. Este vorba despre Charlton v Barnsley, doua echipe care se afla la finalul unui sezon prea putin reusit. Daca Charlton ar avea sanse considerabile de ramanere in al doilea esalon din Anglia, ei bine, Barnsley este, practic, condamnata sa castige in fieful rivalei din lupta pentru salvare pentru a mai pastra sanse, si acelea in mare parte teoretice.

Aducerea lui Jose Riga pe banca lui Charlton s-a dovedit a fi o miscare isteata facuta de conducatorii clubului, in masura in care acesta a contribuit in mod decisiv la virtuala salvare a gazdelor. Pentru a fi si mai sigur de indeplinirea acestui obiectiv, e drept, nu foarte indraznet, Charlton trebuie sa isi impuna jocul in aceasta seara si sa castige un duel de care pe care, asa cum subliniam si mai sus.

Ca si Charlton, Barnsley are nevoie disperata de puncte. Timpul trece, iar situatia din clasament nu prezinta semne de ameliorare. Barnsley sta pe ultimul loc in Championship, in vreme ce Charlton viseaza la clarificarea cat mai rapida a situatiei in care se afla. Si cu doua restante la activ, Charlton a ramas totusi deasupra liniei, ceea ce este cu adevarat imbucurator pentru echipa gazda.

Echipe probabile

Charlton (sistem de joc 4-4-1-1): Hammer – Wiggins, Dervite, Wilson, Wood – Poyet, Ghoochanneijhad, Jackson, Cousins – Sordell – Ajdarevic.

De la Charlton, probabil, va lipsi Leon Cort (situatie incerta).

Barnsley (sistem de joc 4-5-1): Butland – Etuhu, Kennedy, Nyatanga, Mvoto – Lawrence, Jennings, McCourt, Dawson, Cywka – O’Grady.

Potrivit statisticilor oferite de casa de pariuri sportive online Bet365, Barnsley nu a punctat in 6 din ultimele 8 meciuri de campionat. Nu stim daca o va face sau nu in aceast seara, insa cota propusa in schimbul unui succes al gazdelor este cu adevarat interesanta, 2.10, fapt pentru care o vom si bifa pe biletele noastre.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO