Pronostic – Borussia vs Wolfsburg – 15 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 15 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Borussia – Wolfsburg
pronostic borussia wolfsburg cupa germanieiSaptamana prepascala este presarata de meciuri de Cupa, cel mai interesant dintre toate fiind, spunem noi, jocul dintre Borussia Dortmund si Wolfsburg (Cupa Germaniei). Va vom explica in randurile urmatoare si de ce.

Eliminata din Liga Campionilor dupa o dubla stransa cu Real Madrid, care a invins-o pe Borussia la scor de neprezentare pe Bernabeu, pentru ca mai apoi sa stea cu emotii la retur, nemtii impunandu-se cu 2-0, formatiei pregatite de Jurgen Klopp i-a mai ramas un singur obiectiv in picioare, si anume cucerirea Cupei Germaniei.

Forma sportiva aratata de Borussia in ultima perioada este una cu adevarat impresionanta, daca e sa punem la socoteala cele cinci goluri inscrise in poarta lui Real (Liga Campionilor, teren propriu) si Bayern (Bundesliga, in deplasare) si nici macar unul incasat in poarta lui Weidenfeller.

Carevasazica, Borussia si-a croit cumva drumul spre finala Cupei Germaniei, iar acum nu ii mai ramane nimic altceva decat sa treaca si de Wolfsburg, care la randul ei, s-a prezentat in conditii optime in ultima vrene. Amintim aici si duelul direct dintre cele doua grupari, consumat in urma cu mai bine de o saptamana, cand Borussia s-a impus la limita, scor 2-1.

De altfel, bilantul intalnirilor directe dintre Borussia si Wolfsburg este unul mai degraba echilibrat, in masura in care lupii au invins Borussia, pe teren propriu, in aceasta editie de campionat, tur, cu acelasi scor 2-1.

In concluzie, intr-un joc in care se intalnesc doua dintre echipele tari ale Germaniei, care nu prea mai au pentru ce lupta pe acest final de sezon, e de la sine inteles ca Borussia si Wolfsburg vor forta rand pe rand inrrarea in ultimul act al competitiei. Cine va reusi? Noi mergem pe Borussia, care a aratat la superlativ in ultimele doua meciuri. In special in dubla cu Real Madrid, dar si pe Allianz Arena, cand Pep a fost surclasat de tactica aleasa de Klopp.

Cotele pentru o victorie a Borussiei au scazut la Bet365 de la 1.50 pana la 1.36. Alegeti, asadar, Borussia (-1.0) @ 1.70.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO