Pronostic – Astra vs Pandurii – 05.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 4 April, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Astra vs Pandurii – 05.04.2016

pronostic steaua pandurii liga 1

Astra are nevoie de victorie cu orice pret in meciul de marti seara contra Pandurilor, din cea de-a cincea etapa de play-off. Lovitura de start va fi data la ora 18:30.

Astra Giurgiu nu a aratat deloc rau in play-off, iar in primele patru etape a obtinut noua puncte. Momentan giurgiuvenii sunt pe locul doi, cu 35 de puncte si un golaveraj de 7-3, fiind la egalitate cu Steaua, insa stelistii au un meci in plus disputat. Astra a castigat ambele jocuri din play-off pe propria arena, 2-0 vs Viitorul si 1-0 vs ASA Targu Mures, apararea ridicandu-se la inaltime.

Pandurii Tg. Jiu a fost aproape de un egal pretios in etapa precedenta contra Stelei, insa a pierdut in ultimele minute dupa un penalty contestat acordat Stelei. Oltenii sunt pe locul trei in momentul de fata, cu 29 de puncte, iar o victorie in meciul de pe malul Dunarii i-ar duce pe oaspeti la trei puncte de lider. Gorjenii au obtinut trei victorii si un egal in cele patru deplasari din 2016.

Pronostic: Astra DNB @ 1.47
Astra are un lot superior valoric in opinia noastra, plus ca victoria este singura optiune in meciul de marti seara. Mizam pe victoria giurgiuvenilor, cu returnarea mizei in caz de egalitate.

Tags: