Pronostic – Dundee FC vs Celtic – 05.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 4 April, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Dundee FC vs Celtic – 05.04.2016

Pronostic - Dundee FC vs Celtic - 05.04.2016

Dundee FC si Celtic Glasgow vor fi adversare marti seara de la ora 21:45 intr-un meci restant din Premiership, meci ce a fost initial programat in cea de-a 21-a etapa a campionatului.

Dundee FC nu traverseaza deloc o perioada buna, insa victoria de etapa trecuta, 5-2 vs Ross County pare sa fie semnul revenirii, intrerupandu-se o serie slaba de mai multe meciuri consecutive fara victorie in campionat. Cu 40 de puncte si un golaveraj de 47-47 in dreptul lor, gazdele ocupa locul sase, luptand sa prinda un loc in play-off, si anume un loc in Top 6.

Celtic Glasgow pare sa aiba cale libera catre titlu si in campania curenta. Campioana ultimilor ani din Scotia are 72 de puncte si un golaveraj de 76-24, fiind la patru lungimi peste Aberdeen, care are si un meci in plus insa. E limpede ca alb-verzii dispun de cel mai puternic atac din Scotia Premiership, iar defensiva este de departe cea mai solida, cu o medie de sub un gol incasat pe meci pana acum.

Pronostic: 2 @ 1.35
Am ales sa nu riscam prea mult la meciul de marti seara dintre Dundee FC si Celtic, asa ca mergem pe un pariu simplu, 2 solist. cota nu este cea mai atractiva, insa oaspetii nu ar trebui sa aiba emotii intr-un astfel de duel.

Tags: