Pronostic – Atlanta Hawks vs Brooklyn Nets – 16 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 15 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Atlanta Hawks – Brooklyn Nets
pronostic atlanta hawks brooklyn netsConducatorii NBA au decis ca unele jocuri din sezonul regulat sa se dispute in afara Statelor Unite ale Americii, astfel incat fanii acestui sport de pe batranul continent sa se poata bucura de baschet la cel mai inalt nivel. Drept urmare, meciul dintre Atlanta Hawks si Brooklyn Nets se va juca in capitala Marii Britanii, Londra, pe O2 Arena.

Atlanta Hawks ajunge in Europa cu o linie de clasament care contine 20 de victorii si 18 infrangeri in sezonul regulat, ceea ce o tine in partea superioara a echipelor ce vor juca in playoff anul acesta, in Conferinta de Est. Este cunoscut deja faptul ca Horford nu va putea evolua pana la sfarsitul sezonului, care este cel mai bun jucator al Atlantei Hawks.

Inaintea meciului care se va disputa pe O2 Arena, Atlanta Hawks a fost invinsa de Memphis, cumva la limita, scor 101-108. Millsap a fost cel mai bun marcator (21 puncte si 6 asisst-uri), insa nu a putut fi decisiv in obtinerea unei victorii cu Memphis.

Atlanta: Teague, Korver, Carroll, Millsap, Antic.

Brooklyn Nets vine la Londra fara Williams, accidentat din nou si, deci, ineligibil impotriva lui Atlanta Hawks. Din pacate pentru “oaspeti”, patronul rus al lui Brooklyn nu dispune de lichiditati in acest moment pentru a reinvesti in noi jucatori. Nets a castigat primul jucator al lui Hawks, condusi de Johnson, un jucator foarte experimentat, insa presat de varsta pe care o poseda, alaturi de Garnett, Pierce si Terry.

Nici Nets nu a jucat prea bine in ultimul meci de campionat, pierzand in fata lui Toronto la 16 puncte diferenta. In acest moment, Brooklyn Nets imparte locul 8 in Conferinta de Est cu New York Knicks.

Brooklyn Nets: Anderson, Johnson, Livingston, Pierce, Garnett.

In concluzie, vedem in Atlanta Hawks – Brooklyn Nets un meci destul de interesant, la finele caruia vom vedea cel putin 195 de puncte inscrise pe tabela de pe O2 Arena. Pentru acest pronostic, agentia de pariuri online Unibet ofera o cota de 1.91!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO