Pronostic – Twente vs Heracles – 17 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 15 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Twente – Heracles
pronostic twente heracles eredivisieInceputul de weekend ne propune un meci extrem de interesant din campionatul Olandei, care se reia, vineri, in direct pe platforma voyo.ro si pe sport.ro, postul TV care a castigat drepturile de transmisie ale partidelor din cadrul Eredivisie.

In pofida faptului ca a pierdut pentru moment contactul direct cu primele clasate din Eredivisie, asta si prin prisma rezultatelor directe consemnate inainte de pauza de iarna, Twente nu si-a pierdut sperantele la titlu, continuand lupta pentru coroana cu lauri. Pe teren propriu, Twente s-a descurcat de minune in ultima perioada, daca e sa tinem socoteala de cele 9 partide consecutive fara infrangere.

Mai precis de atat, din luna mai a lui 2013 nu a mai pierdut Twente in campionat, pe teren propriu, FC Utrecht reusind atunci isprava care a “rupt” instantaneu multe bilete in randurile pariorilor romani, dar nu numai.

Ei bine, Heracles pare dispusa sa repete acest blestem, in conditiile in care vine la Enschede cu un moral bun, dat, e drept, si de cele doua succese mari consemnate in fata lui Heerenveen sau Feyenoord.

Singurul jucator accidentat de la gazde pare sa fie Wout Brama, in rest Michel Jansen nu are de ce sa isi faca griji.

Echipa de start a lui Twente (4-3-3): Marsman – Bengtsson, Bjelland, Rosales, Schilder – Gutierrez, Tadic, Ebecilio – Mokhtar, Promes si Castaignos.

Oaspetii au nici mai mult nici mai putin de patru jucatori indisponibili, dupa cum urmeaza: Matthew Amoah, Milano Koenders, Dario Vujicevic si Aleksei Kangaskolkka, toti accidentati.

Echipa de start a lui Heracles (4-2-3-1): Pasveer – Schenkeveld, Veldmate, Wierik, Davidson – Rienstra, Cziommer – Hassani, Rosheuvel, Linssen – Uth.

In meciurile directe dintre cele doua parti, Twente s-a impus aproape de fiecare data (5/6). Cat priveste un eventual pariu pe numarul total de goluri marcate, optam in incheiere pentru over 2.5, la o cota de 1.45 in oferta agentiei de pariuri online Unibet. Mizam, de asemenea, pe o victorie a formatiei gazda si, de ce nu, pe scor corect 2-1, in cota 9.50, oferita de acelasi bookmaker.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO