Pronostic – Atletico Madrid vs Elche – 18 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 18 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Atletico Madrid – Elche
pronostic atletico madrid elche la ligaAtletico Madrid da piept vineri seara cu o echipa angrenata in lupta pentru ramanerea in La Liga. Lucrurile au inceput sa se complice in mod clar pentru formatia lui Cristi Sapunaru odata cu apropierea de finalul sezonului in Spania. Spre deosebire de prestatiile din prima parte a sezonului, Elche a ramas datoare atat la capitolul spectacol, cat si la puncte castigate, ceea ce au condus negresit la o aruncare a oaspetilor in cusca cu lei de la coada clasamentului La Liga.

Mai mult decat atat, cu povara unui meci in deplasare pe Vicente Calderon, probabil una dintre cele mai ostile arene din Spania, Elche nu poate spera la mai mult decat un punct aici. Sau, poate si mai putin, in conditiile in care misiunea oaspetilor probabil ca se va rezuma la a mentine cat mai mica distanta pe tabela intre ea si liderul din La Liga.

Dar cum Atletico nu este in mod neaparat o echipa care sa atace necontenit, multumindu-se sa se apere exact dupa ce inscrie, putem presupune ca Sapunaru si ai sai vor pleca cu fata curata vineri seara de pe Vicente Calderon.

Desi accidentarea brazilianului Diego Costa a parut foarte serioasa, acesta a revenit la antrenamentele lui Simeone si va fi apt de joc la ora meciului. Lipseste in schimb turcul Arda Turan, despre care se spune ca ar putea reveni pe gazon la turul din semifinalele UCL cu Chelsea.

Echipe probabile

Atletico Madrid (asezare in teren 4-4-2): Courtois, Juanfran, Luis, Godin, Miranda, Suarez, Gabi, Garcia, Koke, Diego si Villa.

La oaspeti evolueaza fostul jucator al Rapidului, Cristi Sapunaru, insa Elche nu se poate folosi de serviciile lui Ruben Perez (apartine de Atletico si are clauza stipulata in contractul de imprumut), Alvaro si Edu Albacar, care sunt accidentati.

Elchea (asezare in teren 4-2-3-1): Herrera, Pelegrin, Rivera, Suarez, Botia, Sapunaru, Sanchez, Fidel, Herrera, Marquez si Coro.

In opinia casei de pariuri online Bet-at-Home, Atletico Madrid este favorita certa la castigarea meciului, cu o cota de 1.20 pentru 1 solist.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO