Pronostic – Gaz Metan vs Otelul – 18 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 18 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Gaz Metan – Otelul
pronostic gaz metan otelul liga 1Otelul Galati, fosta campioana a Romaniei, isi doreste sa incheie sezonul curent in picioare, desi probleme financiare ale clubului au devenit tot mai stringente, salariile fotbalistilor nemaifiind achitate in ultimele 4-5 luni de zile. Otelul este in momentul de fata prima echipa virtual retrogradata si trebuie sa isi creasca nivelul jocului daca isi doreste sa ramana in Liga 1, altfel risca o catapultare imediata la matineu.

Desi erau pe un drum relativ bun, baietii lui Ewald Lienen au cedat toate punctele puse in joc etapa trecuta, in meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj.

Vineri seara, insa, Otelul va intalni un adversar si mai complicat, de aceasta data in deplasare. Este vorba este Gaz Metan Medias, echipa care nu s-a mai intersectat cu victoriile in campionat de aproape o luna. Mai exact, trei etape bifate cu rosu pentru Gaz Metan, care pare sa nu mai aiba “presiune” pe acest final de sezon.

Jocul tur dintre cele doua grupari s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, cu brazilianul Marquinhos si Markovic in rol de marcatori. Mediesenii au scos in-extremis un punct, dupa ce au fost condusi pe tot parcursul reprizei secunde. Brazilianul Marquinhos a deschis scorul prin minutul 49, iar Markovic, plecat intre timp de la Medias, a inchis tabela la 1-1 inainte sa se arate minutele de prelungire.

Daca ar fi in situatia de a alege un punct la Medias, galatenii tot nu ar fi multumiti, in masura in care echipa are nevoie de un joc excelent, care sa se incheie cu 3 puncte in contul ei. Altfel, Otelul Galati risca afundarea in subsolul clasamentului. Cu un succes aici, Otelul se apropie la 2 puncte de adversarul direct.

Gaz Metan primeste o cota de 2.25 la victorie, pentru ca un succes al Otelului sa fie rasplatit cu 3.00 de casa de pariuri sportive online Unibet. In caz de egalitate, pariorii vor bifa o cota de 3.20!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO