Pronostic – Doncaster vs Derby – 18 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 18 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Doncaster- Derby
pronostic doncaster derby championshipDesi la un moment dat statea relaxata undeva in partea inferioara a clasamentului, e drept, dar mult peste linia rosie care ne indica echipele ce vor pica in League One, Doncaster, cu trei infrangeri consecutive inregistrate, se afla acum in situatia ingrata de a lupta pentru ramanerea in a doua liga engleza de fotbal.

De cealalta parte, Derby ar avea nevoie de o victorie in deplasare pentru a tine in picioare sperantele de promovare directa in Premie League. In alte conditii, Derby va urma sa participe la un playoff de care pe care, unde nu se stie daca va face parte din cel mai tare campionat de lume, incepand cu editia viitoare.

Romanul Gabriel Tamas este apt de joc si va face echipa in aparare cu Meite, in timp ce Lucas Neill este tinut pe banca de rezerve. Doncaster nu va putea conta in meciul de pe teren propriu cu Derby pe Jamie McCombe, Rob Jones (accidentati), iar Richard Wellens si Bongani Khumalo sunt incerti.

Echipa probabila a lui Doncaster (asezare clasica 4-4-2): Johnstone – Quinn, Meite, Tamas, Husband – Furman, Coppinger, Cotterill, Keegan – Brown si Sharp.

Singurul jucator accidentat de la oaspeti este Paul Coutts, in conditiile in care Jamie Ward a revenit la antrenamentele primei echipe, insa va fi folosit drept rezerva in aceasta deplasare.

Echipa probabila a lui Derby County (asezare ofensiva 4-3-3): Grant – Forsyth, Buxton, Keogh, Wisdom – Bryson, Thorne, Hughes – Martin, Russell si Bamford.

In general, meciurile dintre cele doua grupari au generat mai de fiecare data multe goluri. Statisticile indica over 2.5 in ultimele 6 intalniri directe dintre Doncaster si Derby in toate competitiile. In timp ce Derby County a castigat ultimele 3 jocuri de campionat, Doncaster a pierdut de fiecare data.

Derby County este favorita acestei dispute cu o cota de 1.85 la victorie. Un eventual scor exact 1-2 este cotat la 8.50, dar victoria pare mai sigura!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO