Pronostic – Bayern vs Darmstadt – 06.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 6 May, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Bayern vs Darmstadt – 06.05.2017

Pronostic - Bayern vs Darmstadt - 06.05.2017

Avem astazi de la ora 16:30 un meci fara miza din Germania Bundesliga, Bayern Munchen vs Darmstadt, extremele clasamentului din fotbalul german la ora actuala.

Bayern Munchen este matematic campioana, avand un avans de zece puncte fata de locul doi cu trei etape ramase de jucat. Ancelotti si elevii sai si-au cam incheiat sezonul, asa ca nu este exclus sa vedem o parte din rezerve la treaba, plus o oarecare relaxare in tabara gazda. Bayern are cel mai bun atac si cea mai solida aparare din Bundesliga, de departe, cu un golaveraj de 79-17.

De cealalta parte a baricadei o avem pe Darmstadt, echipa de pe ultima pozitie a clasamentului, fara vreo sansa reala de a mai evita retrogradarea. Oaspetii vin dupa trei victorii la rand, insa au in continuare noua puncte sub linia de plutire si un golaveraj de 26-58, de-a dreptul dezastruos. Totusi Darmstadt s-a tinut bine in turul de pe teren propriu, pierzand doar cu 0-1.

Pronostic: Sub 5,5 goluri @ 1.36
Bayern este deja campioana, dupa cum spunea, asa ca probabil nu va juca la capacitate maxima. Darmstadt va inchide jocul si speram sa avem parte de maximum cinci reusite in aceasta dupa-amiaza.