Pariul zilei – 06.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 6 May, 2017. Postat in Pariul Zilei

Swansea vs Everton (06.05.2017) – ora 19:30
pariul zilei2Ne-am oprit asupra unei cote de 1.72 pentru pariul zilei de sambata aceasta. Mai exact, am ales un pronostic de la meciul dintre Swansea si Everton, meci programat sa inceapa la ora 19:30 in etapa cu numarul 36 din Premier League.
Swansea
Everton
Swansea este prima formatie de sub linia de plutire si lupta din greu pentru a ramane in Premier League. Galezii ocupa locul 18 cu 32 de puncte, doua in minus fata de prima pozitie salvatoare ocupata de Hull. Ramane de vazut cum va incheia Swansea sezonul, mai ales ca are cea mai slaba aparare din campionat, cu 69 de goluri incasate pana acum.Everton se prezinta aici din postura ocupantei locului sapte. In proportie de 99%, caramelele pe aceasta pozitie vor incheia sezonul de Premier League, urmand sa revina in preliminariile Europa League sezonul viitor. Meciul tur a fost unul echilibrat, incheiat la egalitate pe Goodison Park, 1-1 in Noiembrie.
Pariuri – Swansea vs Everton
Info pariuri sportive  GG @ 1.72

  • De departe cea mai buna cota de pe piata pentru ca ambele sa inscrie diseara este cea oferita de Unibet. Swansea va forta pentru a evita retrogradara, iar Everton are o echipa solida, puternica la nivel ofensiv.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!