Meciul zilei – 06.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 6 May, 2017. Postat in Meciul Zilei

CFR Cluj vs Dinamo  (06.05.2017) – ora 21:15
meciul zilei2Diseara toti ochii vor fi pe meciul de la Cluj, dintre CFR si Dinamo, programat sa inceapa la ora 21:15. Elevii lui Contra pot urca pe primul loc al clasamentului printr-o victorie, insa asta cel putin pana maine cand joaca Viitorul.
CFR Cluj
Dinamo
CFR Cluj s-a prezentat peste asteptari in aceasta stagiune, tinand cont de problemele de la echipa. Plus de asta, daca n-ar fi avut penalizarea de sase puncte de la inceputul campionatului, ardelenii s-ar fi luptat cu sanse reale la titlu. CFR Cluj a castigat doar un meci din cele patru jucate acasa in play-off.Dinamo vine dupa victoria contra Stelei, 2-1 acasa, ajungand la 13 puncte castigate in ultimele cinci etape. Aflati la doua puncte de lider cu doua etape inainte de final, cainii rosii spera intr-un miracol pana la final. Elevii lui Cosmin Contra au adunat doar cinci puncte din 12 posibile pe teren strain in acest campionat.
Pariuri – CFR Cluj vs Dinamo
Info pariuri sportive  X2 @ 1.40

  • Dinamo s-a impus si in turul play-off-ului, iar acum este mai motivata ca niciodata. Mergem pe cel putin un egal scos de oaspeti, mai ales ca vor juca la victorie pentru a urca pe prima pozitie.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!