Pronostic – Liverpool vs Southampton – 07.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 6 May, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Liverpool vs Southampton – 07.05.2017

 

Ziua de duminica in Premier League va fi deschisa pe Anfield Road de la ora 15:30, atunci cand Liverpool o va gazdui pe Southampton in etapa cu numarul 36 a campionatului.

Liverpool a obtinut zece puncte in ultimele cinci etape, iar acum depinde doar de ea sa termine in Top 4. Cormoranii sunt pe locul trei cu 69 de puncte, trei peste Man City si patru peste Man United, cele doua avand si o restanta de disputat. Klopp si ai lui au o singura optiune aici, victoria, altfel ar putea avea emotii mari pe finalul campionatului.

Southampton nu mai are pentru ce sa traga, realistic vorbind, desi cu siguranta isi doreste sa termine cat mai sus, iar asta inseamna maximum locul opt. Momentan Sfintii sunt pe pozitia a zecea, cu 41 de puncte si un golaveraj de 39-44. Marea lor problema in aceasta editie de Premier League a fost atacul, mult sub asteptari. Southampton este neinvinsa in ultimele patru dueluri directe cu Liverpool, bifand trei succese si un egal.

Pronostic: 1 solist @ 1.60
Avem o cota foarte atractiva pentru victoria lui Liverpool in acest meci, mai ales ca echipa gazda va fi mai motivata si va avea publicul in spate. Mergem pe 1 solist, fara sa ne complicam prea mult la acest duel.