Pariul zilei – 07.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 6 May, 2017. Postat in Pariul Zilei

CSU Craiova vs Viitorul (07.05.2017) – ora 21:15
pariul zilei2Pentru pariul zilei de duminica aceasta ne-am oprit asupra unui meci de Liga 1 si anume cel dintre CSU Craiova si Viitorul Constanta, programat la ora 21:15. Cota aleasa este de 1.57 in momentul de fata la Unibet.
CSU Craiova
Viitorul
CSU Craiova este fara vreo tinta clara in ultimele doua etape, fiind sigura de calificarea in Europa League si fara vreo sansa la locurile 1-2. Oltenii au oscilat destul de mult in acest play-off, iar dupa opt jocuri au inregistrat doua succese, trei remize si trei infrangeri, golaverajul fiind de 8-10. Un singur punct din 12 posibile a castigat CSU Craiova acasa. Viitorul Constanta are prima sansa la titlu in acest moment, iar pentru asta trebuie sa castige ambele meciuri ramase de jucat. Elevii lui Gica Hagi au 38 de puncte, la fel ca Steaua, insa dispun de avantajul meciurilor directe, acesta fiind primul criteriu de departajare in caz de egalitate de puncte.
Pariuri – CSU Craiova vs Viitorul
Info pariuri sportive  2 @ 1.57

  • A scazut cota pentru victoria oaspetilor foarte mult pana acum, iar Viitorul nu va juca decat pentru cele trei puncte puse in joc, pentru a ramane cu prima sansa in cursa la titlu.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,