Meciul zilei – 07.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 6 May, 2017. Postat in Meciul Zilei

Arsenal vs Manchester United (07.05.2017) – ora 18:00
meciul zilei2Arsenal si Manchester United, vecine de clasament in acest moment, vor fi puse fata in fata duminica de la ora 18:00 in derby-ul etapei cu numarul 36 din Premier League. Ambele spera in continuare la Top 4, desi pare o misiune foarte dificila.
Arsenal
Manchester United
Arsenal a dezamagit in aceasta stagiune, iar la ora actuala este pe locul sase cu 60 de puncte si un golaveraj de 60-40. Tunarii sunt la sase lungimi de Top 4, avand un meci mai putin disputat decat ocupanta acelui loc, Manchester City. Wenger si ai lui au bifat 11 victorii, trei remize si doua esecuri pe propria arena.Manchester United se prezinta aici dupa o perioada foarte lunga de invicibilitate in Premier League, insa au fost si multe egaluri. Practic oaspetii sunt campionii egalurilor in Anglia, cu 14 remize in 34 de etape. Mourinho si ai lui sunt pe locul cinci, la un punct de pozitia a patra, asa ca inca isi joaca sansa.
Pariuri – Arsenal vs Manchester United 
Info pariuri sportive  GG @ 1.74

  • Tottenham inca spera intr-o minune pe finalul campionatului, asa ca nu are voie sa faca pasi gresiti, mai ales ca se afla intr-o forma de zile mari in Premier League.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,