Pronostic – Bayern vs Mainz – 23.05.2015

Bilet realizat de Pariuri in 21 May, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic bayern stuttgart bundesliga

Meci fara miza sambata dupa amiaza de la ora 16:30 in ultima etapa a campionatul german de fotbal. Bayern Munchen si Mainz vor fi adversare, iar balanta este inclinata clar in favoarea gazdelor, atat pe hartie, cat si la agentiile de pariuri.

Bayern Munchen este din nou campioana Germaniei, pentru al treilea an la rand. Echipa a clacat insa in Cupa Germaniei si in Champions League, parasind ambele competitii in faza semifinalelor. Odata ce au triumfat in Bundesliga, bavarezii au luat piciorul de pe acceleratie, dovada ca au pierdut urmatoarele trei partide. Totusi acesta este ultimul meci al sezonului acasa, iar Bayern trebuie sa mai spele din dezamagirea ultimelor saptamani.

Mainz in schimb a avut un nou sezon acceptabil pentru o formatie de nivelul ei. Echipa oaspete vine dupa cinci etape ok, cu noua puncte castigate, mentinandu-se la mijlocul clasamentului. Mai exact, oaspetii sunt pe zece, cu 40 de puncte si un golaveraj pe zero, 45-45. Ramane de vazut cum se vor descurca oaspetii aici, dar trebuie precizat ca au pierdut ultimele doua deplasare pe acest teren, incasand sapte goluri.

Pronostic: Bayern -1.5 HA @ 1.57
Bayern Munchen nu este in cea mai buna perioada, dupa cum am spus, dar acesta este ultimul meci acasa in fata suporterilor si firesc ar fi sa incheie stagiunea asa cum se cuvine, cu o victorie. Mizam pe un succes la minim doua goluri al gazdelor.