Pronostic – Bilbao vs Villarreal – 23.05.2015

Bilet realizat de Pariuri in 21 May, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic elche athletic bilbao primera division

Athletic Bilbao si Villarreal vor fi puse fata in fata sambata aceasta de la ora 19:30 in ultima etapa a campionatului spaniol. Miza este enorma, insa nu pentru oaspeti, ci pentru basci, care inca nu sunt sigur de pozitia a saptea.

Bilbao ocupa aceasta pozitie momentan, dar matematic inca o mai pot pierde. Pentru a nu se intampla acest lucru au nevoie de un egal, dar pentru a fi si mai siguri, victoria este cea mai buna optiune. Bascii sunt intr-o forma destul de buna, venind dupa sase meciuri consecutive in care nu au cunoscut gustul infrangerii in Primera Division. Bilbao are cel mai slab atac din top 12 in Spania, cu numai 38 de reusite in 37 de etape.

De cealalta parte a baricadei se afla Villarreal, echipa care are asigurat din punct de vedere matematic locul sase in clasament, fara posibilitatea de a mai urca sau de a mai pica in clasament. Astfel, submarinul galben va juca din nou in Europa League sezonul urmator. Ma astept sa nu forteze prea mult oaspetii, data fiind situatia actuala. Echipa vine dupa doua victorii la rand, si au castigat si meciul tur cu Bilbao, 2-0 acasa in Ianuarie.

Bilbao vs Villarreal echipe probabile:
Bilbao (4-2-3-1): Herrerin – Marcos, Laporte, Etxeita, Balenziaga – Jose, Benat – Rico, Aketxe, Williams, Aduriz.
Villarreal (4-4-2): Carlos – Mario, Bailly, Ruiz, Jokic – Santos, Trigueros, Bruno, Costa – Campbell, Moreno.

Pronostic: 1 solist @ 1.80
Avem o cota foarte atractiva pentru acest pariu si merita incercata. Bilbao este echipa pentru care acest meci chiar are miza, in timp ce Villarreal este asigurata din punct de vedere matematic. Pare putin riscant, dar merita incercat.