Pronostic – Belarus vs Slovacia – 12.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 October, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

EURO-2016-logo

Unul dintre cele mai incinse meciuri ale zilei de astazi in calificarile pentru Euro 2016 va avea loc de la ora 21:45, atunci cand selectionata din Belarus va da piept cu cea din Slovacia, cele doua tabere fiind extremele Grupei C la ora actuala.

Bielorusii nu au nici o sansa de calificare la turneul final dupa cum s-au prezentat pana acum. Acestia au bifat un egal si o victorie, iar cu un singur punct in dreptul lor si cu golaverajul de 1-3 sunt ultimii in clasament, chiar si sub Luxemburg la ora actuala, echipa mult mai slab cotata la toate capitolele. Pana in acest moment Belarus si Slovacia nu au mai fost niciodata puse fata in fata intr-un meci oficial.

Pe de alta parte, Slovacia a realizat una din marile surprize ale acestei campanii pana acum, chiar in urma cu trei zile, atunci cand Skrtel si compania au trecut de Spania, scor 2-1 acasa. Slovacii s-au instalat astfel in fruntea grupei, cu sase puncte din sase posibile, dar si un golaveraj de admirat, 3-1. Totusi oaspetii nu sunt favoriti la locul fruntas si cel mai probabil se vor lupta cu Ucraina pentru locul secund ce duce direct la Euro.

Pronostic: Slovacia (Draw no bet) @ 1.50
Belarus traverseaza o perioada dezastroasa, pe cand Slovacia este pe val in acest, avand victorii pe linie si o singura infrangere in 2014. Mizam pe succesul oaspetilor, iar in caz de egalitate miza va fi returnata.