Suedia vs Liechtenstein – 12 Octombrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 October, 2014. Postat in Pariuri Online

EURO-2016-logo

Daca ar fi sa ne luam dupa cotele oferite de agentii, meciul dintre Suedia si Liechtensten concureaza cu Luxemburg – Spania pentru titlul de “cel mai dezechilibrat meci al zilei”. Partida conteaza pentru cea de-a treia etapa a preliminariilor Euro 2016.

Suedezii au toate argumentele de partea lor, iar dupa inceputul modest de campanie victoria ramane singura optiune in acest meci, poate chiar una la scor pentru imbunatatirea golaverajului. Ibrahimovic si colegii sai au bifat doua remize in primele doua jocuri, scor 1-1 cu Austria in deplasare si 1-1 acasa contra Rusiei. Nordicii sunt in acest moment pe locul patru in Grupa G, pornind cu o cota in jur de 1.05 pentru victorie in partida de diseara.

Liechtenstein a realizat una din suprizele etapei a doua in urma cu trei zile, atunci cand a scos o remiza pe teren propriu in fata celor din Muntenegru, echipa care se lauda cu jucatori precum Jovetic sau Vucinic. Cu un punct si un golaveraj de 0-4, oaspetii ocupa pozitia a cincea in clasamentul grupei, fiind limpede faptul ca nu pot emite pretentii la ceva mai mult in aceasta campanie.

Suedia a castigat ambele confruntari cu Liechtenstein de pana acum, scor 3-1 in 2006 si 3-0 in 2007, ambele partide facand parte din calificarile la Euro 2008.

Ne-am indreptat atentia catre cota de 1.42 pentru pariul Peste 3.0 goluri Handicap Asiatic. Mizam pe o victorie lejer a nordicilor si totodata pe un duel generos in reusite, in special din partea gazdelor.