Pronostic – Benfica vs AZ Alkmaar – 10 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 10 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Benfica – AZ Alkmaar
pronostic benfica az alkmaar sferturi europa leagueAsemeni lui Juventus Torino, Benfica Lisabona a rezolvat intr-o proportie covarsitoare soarta calificarii in careul de asi al Europa League inca din tur, cand s-a impus la mustata, scor 1-0, in fieful olandezilor de la AZ Alkmaar. AZ are nevoie de foarte mult noroc, si de un joc extraordinar, pentru a provoca socul pe Estadio da Luz. Vorbim in primul rand de doua formatii despartite de cel putin o clasa pe scara ierarhica. Daca Benfica este lider detasat in campionatul Portugaliei, AZ Alkmaar nu o mai sperie de mult pe Ajax in Olanda, echipa care a arestat fotoliul de lider in Eredivisie.

In ultima perioada, Benfica a inceput sa adopte un stil o idee mai defensiv, spre deosebire de echipa care impresiona in atac in sezonul precedent. Sau cel putin a reiesit din duelul cu Tottenham Hotspur, din returul optimilor de finala ale Europa League, cand a terminat la egalitate, scor 2-2, pe Estadio Da Luz dupa o victorie convingatoare obtinuta in Anglia.

Benfica s-a comportat in multe momente ale jocului mai degraba ca o echipa reactiva. Asa va proceda si aici? Probabil ca nu. Adversarul este AZ Alkmaar, sub echipa cu care a avut de furca in optimi, in opinia mea.

Benfica nu are niciun jucator inapt fizic sau suspendat pentru returul cu AZ Alkmaar.

Benfica Lisabona (modul de joc 4-4-2): Oblak, Siqueira, Pereira, Garay, Luisao, Silvio, Gaitan, Amorim, Perez, Rodrigo si Cardozo.

La oaspeti nu ii vom vedea in lotul de 18 deplasat pe Da Luz pe Roy Beerens si Dirk Marcelis (ambii accidentati). Singura mutare pe care o va face Gertjan Verbeek la retur este, probabil, titularizarea lui Johan Berg Gudmundsson, care va fi folosit in rol de aripa stanga.

AZ Alkmaar (4-3-3): Esteban, Poulsen, Johansson, Gouweleeuw, Viergever, Ortiz, Gudmundsson, Johannsson, Elm, Gudelj si Berghuis.

Benfica primeste din partea Unibet o cota de 1.33 la victorie, 6.00 fiind rasplata oferita in cazul terminarii acestui meci in scor exact 2-0 pentru lusitani.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO