Pronostic – Sevilla vs FC Porto – 10 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 10 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Sevilla – FC Porto
Sevilla - FC PortoFC Porto a obtinut o victorie la limita in urma cu o saptamana, 1-0 cu Sevilla pe Estadio do Dragao, si vine in Spania pentru a mentine in viata acest avantaj si, de ce nu, pentru a inscrie un eventual gol in poarta lui Varas, cu ajutorul caruia portughezii sa rezolve pentru totdeauna calificarea. Sevilla are o experienta placuta in acest sens, al revenirilor, si va incerca, joi seara, in direct pe Digisport, sa repete “schema Betis” din optimi.

Atunci, gruparea spaniola a pornit la retur cu un handicap de doua goluri, pe care l-a acoperit in prelungiri, pentru ca mai apoi sa se impuna si la loviturile de departajare. Carevasazica, daca oaspetii nu vor reusi sa puncteze in lipsa lui Jackson Martinez, Sevilla poate avea o sansa mare la accederea in semifinalele Europa League. La ora actuala, Sevilla este foarte redutabila in campionat, unde a purtat cateva victorii destul de interesante. Cea cu Realul, 2-1, a fost probabil cel mai mare rezultat scos de FC Sevilla in aceasta editie de La Liga.

Sevilla incepe in poarta cu Varas, in fata sa o linie de patru aparatori formata din Coke, Navarro, Fazio si Pareja, in rol de mijlocasi de legatura ii avem pe Mbia si Iborra, pentru ca unicul atacant, Gameiro, sa fie sustinut de un trio cu Rakitic playmaker, incadrat de aripile Vitolo si Trochowski.

Sistem 4-2-3-1, asadar, pentru Sevilla, care nu se poate folosi de Cheryshev, Carrico si Cristoforo (accidentati).

FC Porto merge pe un sistem de joc 4-3-3 cu Fabiano intre buturi, aparat de Mangala, Sandro, Reyes si Danilo, la mijloc – Defour, Eduardo si Herrera, iar in atac un trio interesant cu Quaresma, traind o a doua tinerete la Porto, Ghilas si Varela.

Sevilla este favorita jocului din aceasta seara, insa cotele de 3.75 afisate la Bet365 in dreptul pronosticului X sunt pur si simplu irezistibile, si merita incercate.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO