Pronostic – Benfica vs Bayern Munchen – 19.09.2018

Bilet realizat de Pariuri in 19 September, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Benfica vs Bayern Munchen – 19.09.2018

Cele 2 echipe se vor confrunta in aceasta seara incepand cu ora 22:00 in runda 1 din Liga Campionilor.  Avand in vedere performanta din ultimele partide , precum si ultimele meciuri jucate intre cele 2 tabere, se pare ca oaspetii sunt favoritii serii.

Gazdele se afla intr-o stare buna, fara nicio infrangere in ultimele 9 partide din toate competitiile, bifand 3 egaluri si 6 victorii. Ultimele 3 meciuri s-au finalizat cu victoria echipei, in 2 dintre acesete intalniri, jucatorii reusind sa inscrie peste 3.5 goluri. Benfica este de asemenea neinvinsa in ultimele 2 meciuri jucate pe teren propriu in Liga Campionilor, cu un egal de 1-1 si o victorie de 1-0. Ne asteptam sa vedem o formatie de 4 – 3 – 3 , cu Cervi, Ferreyra si Salvio in atac. Corchia si Ebuehi sunt accidentati si nu vor putea juca in aceasta seara. Fejsa si Krovinovic sunt de asemenea accidentati si nu se stie daca vor putea participa la aceasta partida.

Bayern este fara nicio infrangere in ultimele 8 partide, toate aceste meciuri terminandu-se cu o victorie. In 6 dintre acestea, jucatorii echipei au marcat cel putin 3 goluri. In ceea ce priveste meciurile dintre cele 2 tabere, Bayern este de asemenea neinvinsa, castigand un meci cu scorul de 1-0 si bifand un egal de 2-2. In editia trecuta a Ligii Campionilor, echipa a fost eliminata de Real Madrid, dupa un egal de 2-2. Cu Lewandowski in atac, jucatorii vor fi grupati intr-o formula de 4 – 2 – 3 – 1. Tolisso, Kingsley Coman si Rafinha sunt accidentati grav si nu vor putea juca in aceasta seara.

Ponturi pariuri Benfica vs Bayern Munchen:

  • 2 solist @ 1.52
  • Sub 3,5 goluri @ 1.50