Pronostic – Valencia vs Juventus – 19.09.2018

Bilet realizat de Pariuri in 19 September, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Valencia vs Juventus – 19.09.2018

Inca un duel din Liga Campionilor va avea loc intre Valencia si Juventus incepand cu ora 22:00. Juventus se afla intr-o stare mai buna si a dat dovada de un atac mai bun, asadar este posibil sa o vedem castigand in aceasta seara.

Valencia a bifat 1 victorie, 3 egaluri si o infrangere in ultimele 5 meciuri din toate competitiile. In ceea ce priveste meciurile jucate pe teren propriu, echipa gazda  a fost invinsa in doar un singur meci din ultimele 11partide, reusind sa castige 7 dintre acestea. Dupa 4 meciuri jucate in La Liga, Valencia se afla in a 2-a jumatate a clasamentului, cu doar 3 puncte. In aceasta seara echipa va juca intr-o formula de 4 – 4 – 2, avandu-i in atac pe Garneiro si Moreno. Kandogbia este accidentat si nu va putea juca in aceasta seara.

Oaspetii se afla intr-o stare buna, cu o singura infrangere in ultimele 13 meciuri. Ultimele 4 partide au fost  toate victorii, in toate echipa inscriind cel putin 2 goluri. Juventus a inceput sezonul foarte bine, aflandu-se pe locul 1 in clasamentul din Serie A, cu 12 puncte si un golaveraj de 9-4. Echipa probabila va fi una de 4 – 3 – 1 – 2, in atac fiind Mandzukic si Ronaldo. Juventus va intampina probabil probleme din cauza lipsei jucatorilor Spinazzola si Costa care nu vor juca juca.

Ponturi pariuri Valencia vs Juventus:

  • X2 pauza / X2 final @ 1.38
  • Peste 2,5 goluri @ 2.00