Pronostic – Bilbao vs Santander – 22.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 22 December, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Bilbao vs Santander – 22.12.2016

Athletic Bilbao si Santander se vor duela astazi de la ora 22:00 pentru un loc in optimile Cupei Regelui Spaniei. Bilbao s-a impus in tur, 2-1 in deplasare.

Echipa gazda vine dupa o victorie importanta in campionat, 2-1 acasa vs Celta Vigo, impunandu-se in prelungiri, desi adversarii au ratat marile ocazii ale meciului. Athletic Bilbao traverseaza o perioada buna, cu o singura infrangere in ultimele cinci meciuri. Gazdele au clar prima sansa, atat pe hartie, cat si la agentiile de pariuri.

De cealalta parte, Santander evolueaza in Segunda Division B si pare sa aiba o misiune imposibila diseara, mai ales ca a pierdut meciul tur de pe propriul teren, 1-2, cum spuneam. Echipa vine dupa trei rezultate bune in campionat, insa acum este cu totul alt nivel. Cota pentru victoria oaspetilor este in jur de 15.00 la ora actuala si chiar ceva mai mare pentru o eventuala calificarea in optimi.

Pronostic: 1 pauza / 1 final @ 1.50
Desi bascii au avut ceva emotii in tur, acum ne asteptam la o victorie mai clara si sa preia avantajul pe tabela de marcaj inca dinainte de pauza. Cota de 1.50 oferita de Unibet este una acceptabila si nu trebuie trecuta cu vederea dupa parerea noastra.

Tags: