Pronostic – Braga vs Moreirense – 22.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 22 December, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Braga vs Moreirense – 22.12.2016

Unul dintre meciurile interesante programate astazi este cel dintre Braga si Moreirense, din cadrul etapei cu numarul 15 in Portugalia Primeira Liga.

Asa cum era de asteptat, Braga porneste cu prima sansa, insa cota pare sa fie mai atractiva decat in mod normal. Gazdele ocupa locul trei cu 29 de puncte si un golaveraj foarte bun de 25-12, venind dupa trei victorii in ultimele patru etape. Braga n-a pierdut nici un meci pe propria arena, castigand 19 puncte din 21 posibile si fiind o adevarata forta in fata propriilor suporteri.

Moreirense s-a impus in doar doua deplasari sustinute campionatul acesta, pierzandu-le pe toate celelalte cinci. Echipa vizitatoare este prima deasupra liniei de plutire, cu 11 puncte si un golaveraj de 13-24. Practic are unul dintre cele mai ineficiente atacuri din tara, cu o medie de sub un gol marcat pe etapa. Ultimele trei deplasari aici s-au incheiat cu doua infrangeri, 0-1 de fiecare data, plus o remiza, scor 1-1.

Pronostic: 1 solist @ 1.54
Cota pentru victoria gazdelor este intr-o usoara crestere la ora actuala. Cert este ca nu exista comparatie intre cele doua tabere, Braga fiind net superioara din orice punct de vedere, dupa cum o arata clasamentul, cifrele si rezultatele celor doua tabere.

Tags: