Pronostic – Birmingham City vs Wigan – 29 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 29 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Birmingham City – Wigan Athletic
pronostic birmingham wigan championshipFara victorie in ultimele 17 jocuri disputate in propriul fief, pe St. Andrews, Birmingham City a alunecat spre subsolul clasamentului si, daca nu isi va imbunatati prestatiile pe acest final de sezon, risca sa fie retrogradata in cel de-al treilea esalon al fotbalului englezesc.

Wigan va accede cel mai probabil in faza playoff-ului, insa inconsistenta aratata pe parcursul sezonului nu o recomanda in mod neaparat ca o posibila componenta a celui mai tare campionat din lume, English Premier League.

Pentru acest joc, City nu poate conta pe trei jucatori, si anume: Neal Eardley, Matthew Green si Tom Thorpe. Toti sunt accidentati. In alta ordine de idei, tinand cont de faptul ca Birmingham a cedat in ultima etapa din Championship, antrenorul Lee Clark ar putea opera o serie de modificari in primul 11. Astfel, nu e exclus sa ii vedem in teren pe Federico Macheda sau Paul Robinson.

Echipa probabila a lui Birmingham City (sistem de joc 4-2-3-1): Randolph – Hancox, Caddis, Mullins, Robinson – Reilly, Huws – Burke, Macheda, Novak – Zigic.

La oaspeti, unul dintre Marc-Antoine Fortune si James McClean vor face echipa cu Nick Powell. Avand in vedere ca Ben Watson si Chris McCann vor lipsi din cauza unor probleme de sanatate, Wigan va conta si pe Nicky Maynard in aceasta deplasare de pe St Andrews.

Echipa probabila a lui Wigan (sistem de joc 4-5-1): Al-Habsi – Beausejour, Perch, Barnet, Boyce – Waghorn, McArthur, Espinoza, Gomez, McClean – Fortune.

Din punct de vedere statistic, Birmingham nu a castigat niciunul din cele 17 meciuri programate sa se dispute pe St Andrews in Championship. Cat priveste numarul total de goluri inregistrate per meci, gazdele au 9 over-uri din 10 incercari, iar Wigan, in contrapartida, a inregistrat trei meciuri consecutive incheiate in under 2.5.

Victoria lui Wigan este cotata la 2.05 in oferta Bet-at-Home, iar un posibil rezultat cu cel mult doua goluri adunate pe tabela este cotat la 1.90.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO