Pronostic – Charlton vs Watford – 29 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 29 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Charlton – Watford
pronostic charlton watford championshipCharlton se numara intre cele cinci echipe care pot ocupa la finalul sezonului ultimul loc retrogradabil din Championship. Din punct de vedere matematic, Charlton ar fi asigurata de faptul ca va ramane in liga a doua engleza daca se va impune pe teren propriu in fata lui Watford. La fel de bun ar fi si un rezultat de egalitate, daca Watford va tine, la randul sau, in mod neaparat sa termine acest sezon in prima jumatate a clasamentului. Watford este genul de echipa care, acum, spre finalul sezonului, joaca mai mult de placere.

Deplasarea de la Charlton incheie o serie de meciuri mai putin accesibile pentru Watford, care a ratat obiectivul, acela de a bifa un loc de playoff la sfarsitul campionatului. Din vara, insa, lucrurile vor fi luate de la capat si, probabil, Watford va arata mai bine in editia 2014/15 a Championship.

La Watford, Lawrie Wilson ar putea sa se intoarca in formula de start, cu toate ca si Morgan Fox sau Simon Church sunt favoriti la titularizare. Callum Harriott este un jucator bunicel de banda dreapta si va juca inca din primul minut cu Watford.

Echipa probabila a lui Charlton (asezare 4-4-1-1): Hamer – Wilson, Solly, Dervite, Morrison – Jackson, Cousins, Poyet, Harriot – Sordell – Ajdarevic.

Singurul jucator absent de la echipa vizitatoare este Marco Cassetti. Italianul a primit cartonas rosu in meciul de campionat disputat sambata trecuta si este suspedant. In mod normal, Mathias Ranegie si Albert Riera ar trebui sa isi pastreze locurile de titulari, cu toate ca Ikechi Anya isi doreste, la randul sau, sa prinda un loc in primul 11 pentru acest final de sezon.

Echipa probabila a lui Watford (asezare 3-5-2): Almunia – Hoban, Ekstrand, Doyley – Riera, Pudil, Tozser, Battocchio, McGugan – Ranegie si Deeney.

Pur statistic vorbind, Watford este genul de echipa care inscrie si incaseaza la fel de mult. Nu mai putin de 11 jocuri (din ultimele 12 disputate in Championship) s-au incheiat in over 2.5. Pentru ca acest lucru sa se intample si de aceasta data, casa de pariuri Bet365 ne propune o cota de 1.90. Un pariu la fel de bun ar fi acela ca ambele echipe sa inscrie, cotat la 1.70 in oferta BetVictor.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO